Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Italská komedie- název?

Od: jiskra® odpovědí: 5 změna:

Krásný den,marně se snažím vzpomenout na název italské komedie snad z roku 70-80. Je to podobný humor jako Nástrahy velkoměsta. Parta přátel ve středním věku si zpestřují život a chovají se jako puberťáci. Trumfují se,kdo vymyslí větší lumpárnu a napálí někoho nachytávkou. Film začíná tím,jak fackují na peroně cestující vyklánějící se z oken vlaku,další scénka se mi vybaví na hřbitově,vdovec oplakává manželku u hrobu a jeden z nich ho vytáčí tím,že tvrdí,že byla jeho milenka. Ostatní jsou schovaní a baví se tím jak vdovec s nadávkami rozkope náhrobek. Takových scének je tam víc...Ráda bych film znova viděla...poradíte? Děkuji JISKRA.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

5x

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ještě uvedu, že tato výborná komedie má i pokračování - Moji přátelé II a Moji přátelé III (možná už trošku slabší, ale i tak dost vtipné). A mimo dotaz bych Vám doporučil francouzskou komedii Záletník - čtyři přátelé a jejich osudy (při scéně v restauraci, kdy se snaží pobavit smutného kolegu, kterého opustila manželka, si vzpomenete na komedii Moji přátelé). Zdravím!

csfd.cz/...

hodnocení

Úžasná rychlost,moc děkuji.

nov

Rádo se stalo. :)

hodnocení

Děkuji za tip,mám moc ráda tenhle druh komedií,moc se mi líbí i Horší než smrt,ale pozor anglická verze,americká předělávka je ubohá napodobenina. JISKRA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]