Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Živnost, zámečnictví jak začít

Od: dbednarik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Nemohu se nikde dohledat jak přesně a správně provádět živnost zámečníka. Rád bych vyráběl různé díly a součástky. Co musím dodržet podle zákona s kupujícím a na co si dát pozor? Jak s ním spočítat materiál a jak se domlouvat na ceně?

Prosím o radu někoho v oboru. Děkuji moc !

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Na vaše otázky ( a to nejsou všechny věci kterým nerozumíte) by bylo vhodné 14ti dení školení a ne napsat pár řádků zde. Být vámi, nechám se zaměstnat i brigádně třeba jako druhou práci u soukromníka v záměčnictví nebo podobném oboru a po roční praxi si zřídit živnost. Sám bez základních znalostí to nezvládnete

hodnocení

0x

Jak to nevíš teď, tak se zatím do toho nepouštěj...

Zkus někde u někoho dělat, nebo nejlépe s někým a celou situaci okoukat...

To prostě musí jít trochu samo od sebe... Né moc násilně...

Někdy mi to připadá, jako bych se třeba zeptal, jestli by mě někdo nenaučil malovat obrazy, že bych je chtěl prodávat...

Člověk se učí celý život a učený z nebe nespadl, ale když chceš podnikat, tak to není žádná legrace a chce to být né když dost dobře, tak aspoň dobře připravený, jinak to nemusí být zdrojem příjmů, ale i velkých problémů...

Myslím to dobře a vím o čem mluvím... Přes 20let jsem se živil na živnost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]