Nejste přihlášen/a.
Dobrý vecer, chci se zeptat chodi z vas nekdo k logopedovi ve 40letech?je tu nekdo takovy?Zacala sem chodit kvuli rackovani..Pry to mozna pujde odstranit ale bude to dyl trvat nez u deti..Děkuji za vase informace, pokud nekdo chodi a napise mi vas nazor.
Ve čtyřiceti ne, ale kdysi v patnácti. Není důvod nesnažit se i ve vyšším věku napravit své řečové vady a určitě nad ráčkováním zvítězíte, jen to chce trochu trpělivosti a spoustu cvičení. Já tehdy šla z prvního sezení, kde mi poradila logopedka, jak vyslovovat a jak to trénovat a než jsem došla domů, ř bylo jako z partesu, pak nějakou dobu trénink na sykavky. A musím říci, že je to úžasný pocit, mluvit pěkně srozumitelně, nikdo na vás nekouká přes prsty...tak vytrvejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.