Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mirtazapin - zkušenosti

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

kdo užívá lék Mirtazapin, napište mi prosím zkušenosti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Uzivam ho. Co konkrétně by vas zajimalo?
karlosdos*
hodnocení

no,já jsem si to vyhledal ,jako antidepresivum dobré í na vynechávání dechu v noci při spánku,to já právě mám.Chodím do spánkové ambulance ,zkouší mi masku na dýchání a také na ORL opperaci nosní přepážky a měkkého patra. Já ale na operaci nechci,ještě bych tam potom vykrvácel.Jedině lasserem a to je pro důchodce drahé. Beru nějaké léky už dříve, setralin a tritico.

Netuším, jak pusobi na spankovou apnoi. Ale spanek obecne zlepsuje a prohlubuje. Jsou po nem velmi zive sny a nekdy i nocni mury. Jeho pouziti pri lecbe spankove apnoe se poradte s lekarem. Prijde mi to uprimne jako pitomost lecit apnoi antidepresivy, kdyz jsou i jinaci zpusoby lecby.

hodnocení

0x

Pěkný den,

beru Mirtazapin 45 mg. Až na to,že jsem po něm ztloustla,mi vyhovuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]