Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sezónní práce - pokojská / číšnice

Od: mirkad odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chci odjet za sezónní práci do Německa do hor. Mám na výběr pokojskou a číšníci/servírku, která je platově na tom lépe. Ne o moc, ale o pár stovek euro. Chci se zeptat co si mám vybrat? Mám zkušenost s oběma pozicemi, jazyk zvládám. Láká mě dýška a, že se možná min nadřu když budu dělat číšníci. Poraďte jak to vidíte vy. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Lepší bude číšnice / servírka, je na tom hierarchicky lépe, je líp placená, musí ale mít lepší vystupování, jazyk a kolikrát se nadře, že je ráda, že se zastaví. Ale je to individuální, introverti budou dělat radši pokojskou.

hodnocení

0x
Jestliže máte zkušenost s oběma pozicemi, proč se tady ptáte?
Být servirkou ještě neznamená, že budete účtovat. Dýška se mohou dělit a může se stát, že je bude vyžadovat šéf.
Pokud máte pocit, že se jako servírka nadřete míň, tak se zase určitě víc naběháte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]