Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvládání stresu

Od: kelly odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla bych vás pooprosit o nějaké rady, jak zvládat stres během jakéhokoliv velkého náporu (ať už škola nebo práce). Jsem v prvním ročníku na VŠ a také jsem dost velký stresař. Nedělá mi problém se naučit velké množství informací, ale ve stresu se mi stává, že si spoustu z toho nevybavím a vzpomenu si až po skončení zkoušení.
Proto jsem chtěla poprosit, jestli máte nějaké osvědčené rady, jak to zvládnout a nezbláznit se.
Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zkuste mít místo školy i nějakou jinou aktivitu - je celkem jedno, jestli sport, podnikání nebo kluka. Sebere vám to nějaký čas a zdroje, takže nebudete jen "žít školou", ale naučíte se ji i tak trochu flákat stanovovat si priority,

(ale zase to nepřehnat, ať tu školu aspoň dokončíte *jasne* )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]