Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Údaje v katastru

Od: skeptic odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Před několika lety jsem prodal byt a koupil jiný. U obou bytů je v katastru stále uveden onen převod - dole, v kolonce Řízení, v rámci kterých byl k nemovitosti zapsán cenový údaj. V případě mnoha jiných bytů jsou tyto údaje uvedeny pouze po dobu zákonné jednadvacetidenní "plomby", pak zmizí. Co s tím? Zajít na katastr a dát Bureškovi dva litry, aby milostivě smazal údaj alespoň u mého stávajícího kvartýru? Samozřejmě to není nic, kvůli čemu bych snad nespal. *nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bureškovi můžete zaplatit kolik chcete. To je na Vás.

Tato informace bude uvedena pokaždé. Změní se jen v případě, že byt prodáte - bude v něm uvedeno nové číslo řízení. Až ho prodá nový majitel, bude v něm opět uvedeno řízení v rámci kterého se byt prodal a ve smlouvě byl uveden cenový údaj.

Tento údaj nemá s plombou nic společného. Nemluvě o tom, že katastr žádnou 21 denní lhůtu nezná. To si zřejmě pletete s dvacetidenní lhůtou, kdy se čeká, pokud se proti převodu nemovitosti někdo nevyjádří. Plomba bývá vyznačena celou dobu co řízení probíhá, což je více než oněch dvacet dnů.

skeptic
hodnocení

Nepotěšil jste mě, ale fajfku jsem vám dal. *fn*

To mě mrzí, ale bohužel. *nevi*

A za fajku děkuji... *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]