Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Setkal jste se s tím někdo?

Od: slavo® odpovědí: 14 změna:

Na mobil zavolá skryté číslo a ozve se jedna z možností:

Tady správce bytového družstva a z vašeho bytu se ozývají zvuky erotických hrátek - co s tím budete dělat?

nebo

Servírce nebo číšníkovi se ozve, že je viděli plivat do jídla hostům.

a jsou možná i ještě jiné varianty. - např. nějaký lékařský zákrok.

Prý si někdo z nich dělá strandu a na jejich účet se baví.

Ten co si to objedná prý za tuto službu zaplatí tomu kdo zavolá na dané číslo a strhne se to z účtu objednavatele.

Ten u koho se to objednává je kdo? Nějaká společnost?

Volaný neplatí nic, jen ten objednavatel ho chce nachytat a nebo si z něho tzv. vystřelit.

Už se to stalo mým několika známým.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dandod*
hodnocení

2x
To je z nějaké "zábavné" aplikace na Google play...je to fake a dotyčný který vám tento žertovný telefonát poslal může slyšet vaší reakci na druhé straně.. za to vy slyšíte jen ten falešný telefonát(dotyčného)

hodnocení

1x

Neznám někoho, komu se to stalo. Ale pokud by mně někdo takový zavolal, tak bych předpokládal, že se jedná o nějaký trapný vtip.

jirib
hodnocení

0x
Skryté čísla nezvedám...
Slavo,Slavo kdy z toho vyrosteš...?
Každý den aspoň 10 témat...admin by to měl omezit.Jeden den/jeden nový dotaz!
výtka
Upozornění od administrátora 17. 11. 2019 18:50:56
Admin tu zatím nejste, tak nehodnotte tazatele. Lepší název otázky by ale prospěl.
hodnocení

Někdy se název otázky neurčuje lehko a pro někoho je dobrý a pro nikoho méně dobrý.

hop®
hodnocení

0x

Jsou na to aplikace, jak už bylo uvedeno...
androidtip.cz/...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

skryta cisla mam blokovane

Jen tak mezi řečí...skrytá čísla se používají někdy na ústřednách, případně je může mít i IZS. Tak aby ses někdy nedivil.

hodnocení

0x

Na takové kraviny stačí aplikace "Múžu to zvednout?".

feka
A Ferax klasicky nečte, jenom aby byla odpověď.

feka - Tak si přečti co ta aplikace může blokovat. Múžeš tam nastavit a uvést i čísla, která sám považuješ za problém. Aby byla v databázi závadných čísel.

feka
Já tu appku znám, ale když mi volá skryté číslo, je na nic. Jako řešení neberu blokaci všech skrytých čísel, na blokaci známých a neznámých čísel ani nepotřebuji aplikaci.

Aplikace má tu výhodu, že není důvod telefon ani brát do ruky, protože v případě nežádoucích čísel nezazvoní, jen cinkne. A to neřeším. Používám ji více než dva roky a je to OK, mám klid od různých otravů.

hodnocení

0x

Ještě se mi to nestalo, ale je několik možností, jak reagovat.

1. Beze slova zavěsit

2. Odpovědět - "Ty mi taky můžeš..." a zavěsit

3. Přistoupit na hru a například v prvním případě (erotické hrádky) se zeptat - "No jo, nechceš se přidat?"

Neznámá čísla není dobré ignorovat. Už párkrát se mi stalo, že mě takhle sháněla PČR v poměrně důležité věci.

Ale při použití aplikace, která blokuje nežádoucí čísla, ten telefon ani nemusíš brát do ruky, protože není důvod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]