Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to normální jednání přestupkové komise?

Od: milan734 odpovědí: 3 změna:

Hezký den, mám na Vás dotaz...nestihám zírat jak tato ČR a všechny instituce kolikrát doslova nahrávají těm nejhorším... těm co dělají nejvíce problémů atd... ale nyní k problému... zajímá mě jaký máte názor Vy..

Rok a půl se soudím s bývalou přítelkyní... nestarala se o syna, jinak bych ho nechal v péči ji, začala si užívat a užívala si střídala partnery, nedávala mi malého atd... probíhal soud kdy jsem při její žádosti o svěření do péče jí řekl ne...

Začala válka a ona mě chtěla zničit se svou rodinou, vymyslela si stalking a dlouhodobé týrání její osoby a syna... já se vždycky staral a chodil do práce ale protože bojuji o syna chce mě zničit...další průser onemocněla a zavazne takže ve středu sporů se sekli soudy... a od samého začátku kdy střídala partneri kazdou chvíly na me davala trestni oznameni a ted se resi prvni z minuleho roku z prosince...jsou zde hrozne prutahy..to ze policie a ospod je na strane matky chapu, je nemocna koukaji na ni..

ale je ferove abych byl predvolan na komisi kvuli tomu ze jsem ji jednou sproste neco rekl a aby komise byla zaujata? jak poicie CR tak i komise koukají jen na to kdo to poda, na oznamovatele... policie resi tedy jen me..byla prestupkova komise a me se snazi obvinit.. nechapu ale že jsem jim ukazoval jak me sproste nadavala a psala a nechteli si tyto materialy vzit pritom to je z datumu kdy mam bzt obvineny ja..

to znamena chteji dostat me.. a i kdyby to bylo vzajemne obvini jen me protoze to ona oznamila? trochu divne... komise ma byt podle me ferova a tyto materialy chteji poslat aby zahajily novy prestupek, pritom to je z minleho roku takze se rozhodne promlci.. je toto ferove?

Dve urednice, navzajem si radi, jedna poradne nevi a na strane matky... maji pred sebou text kde hledaji veci pouze proti me ale kdyz ona me stejne urazi, ne li hure neberou to na zretel protoze to oznamila ona a resi pouze me..

prijde vam to v ramci spravedliveho rizeni ferove?

Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

1x

nektere ty stare rachejtle na uradech to maji proste vzite tak ze dite patri matce a podle toho jednaji, je jim fuk co bude s ditetem a jestli se bude mit hur u matky nez by se melo u otce

hodnocení

1x

Na správní úředníky/úřednice mám dost vyhraněný názor. Takže ti poradím: I do správního řízení si vezmi dobrého advokáta, který těm "rachejtlím" odborně vysvětlí, jak se věci mají. Sice to bude něco stát, ale bude to na jistotu.

olinl
hodnocení

0x

Pokud ti nadává i do telefonu, nahraj ji a máš důkaz pro úřady, kdo je horší..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]