Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Randím se zadanou holkou

Od: koakola* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

dostal jsem se do prékérní situace s jednou slečnou. Oslovil jsem ji ale řekla mi že je zadaná tak jsem s ní už nebyl v kontaktu. Pak jsem ale sháněl lidi na jednu akci tak jsem jí napsal aby byla do počtu. Jenže jsem s ní čistě "omylem" začal flirtovat a ona se chytla. Večer jsme něco popily a líbali se a vylezlo z ní že se jí hodně líbím a přitahuju ji. Za dva dny jsme se viděli a nic nebylo protože prý odolala. Jenže den na to jsme se sešli a už neodolala a začala mě líbat ona. Od té chvíle prý začala být v háji z toho že má přítele ale chce mě. Asi by bylo vhodné dodat že přítel má své chyby které vedou k hádkám a zrovna v jeho slabinách jsou mé silné stránky. Další týden už jsme se viděli každej den a líbali ale když jsem chtěl zajít dál tak nechtěla ( aspoň není děvka).

Situace je že chce mě protože jsem přesně to co by chtěla ,ale protože s přítelem je provázaná přes bydlení, psa apod. tak nemá odvahu na to utnout to s ním. Celé to trvá 14 dní. Když jsem jí jeden večer odřekl kvůli jiné slečně tak byla nehorázně nasraná na ni a vylezlo z ní že ke mě něco cítí. Problém je v tom jak to udělat aby to utla s přítelem což by ale měl být její nápad.

Začínám mít pocit že jí budu muset říct že buď to utne s ním nebo semnou ... má někdo nějak zkušenosti v tomto? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdenous*
hodnocení

6x

S ním je provázaná s bytem, psem, apod., vlastně ho využívá, to je taková faleš a s vámi se líbá za jeho zády. Co myslíte, že asi provede vám. Taky se může napakovat k vám a situace se může opakovat. Pryč od ní.

*palec*přesně tak.

hodnocení

3x

Zdravím. Hlavně nedávejte žádná ultimata. Tím spíš, že Vy si žijete také po svém, randíte s jinou slečnou atd. Oba si ujasněte co vlastně chcete. Ona moc dobře ví, proč se drží svého přítele. Kdyby nechtěla, nebyla by s ním, ale s Vámi. Mimochodem - jak byste se cítil Vy na místě jejího partnera v této situaci?

Ne jak by se cítil, ale s vysokou pravděpodobností - jak se bude cítit, až dostane parohy...

hodnocení

3x

@koakola - protože s přítelem je provázaná přes bydlení, psa apod. tak nemá odvahu na to utnout
Vy jí můžete - tedy krom toho líbání ;) - nabídnout co?

hodnocení

3x

Užívej a nech to na ní. Špatný pocit z toho mít nemusíš. Před svatbou platí zákon džungle. Ovšem musíš počítat s tím, že když chodí s tebou a je zadaná, může časem chodit s jiným když bude tvoje.

hodnocení

0x
Raději to s ní utněte, jinak abyste se pak nedivil, že od toho jejího dostanete třeba přes papulu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]