Dobrý den, už hodně dlouho mě mrzí, když jdu ven s kamarády, od kterých se musím brzy odtrhnout, protože musím domů přicházet brzy. Kamarádi spolu pak prožívají různé zážitky a já u toho nejsem a pouze sleduji fotky na různých sítích. Nic moc s tím dělat nemůžu, proto se vás spíš chci zeptat, jestli někdo neví, jak se takového nepříjemného pocitu zbavit. Většinou pak doma bez nálady trčím a přemýšlím o tom, jak se venku kamarádi baví. Možná to někomu přijde jako hloupost, ale svoje nálady ovládat nedokážu a kolikrát mi z toho je mizerně po zbytek dne. Moc vás prosím pouze o rozumné odpovědi.
Nepíšeš kolik je ti. Můžeš si jenom myslet, že ty ostatní kamarádi nemají tak perfektní rodiče jako máš ty. I když si možná myslíš pravý opak. Prostě se tě snaží ochraňovat. A smutný být nemusíš, určitě plno těch zážitků s nimi prožíváš také, než se od nich odtrhneš. A další den můžete zase pokračovat. A doma určitě netrčíš se založenýma rukama. Plno práce, učení nebo i domácí zábavy je vždycky plno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.