Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hraný dokument - pravěcí lidé - název?

Od: ladycat* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nemůžu nikde najít nasledující dokument. Pojednává o historii lidí v podstatě od lidoopů. Pralidé jsou vyobrazeni v každodenních situacích: lov, námluvy, rodičovství, obchod, rituály, společenské chování. Je to hraný dokument s nalíčenými herci, není tam CGI. Je nanejvýš 5 let starý. Viděla jsem jeden díl asi před 3 měsíci na Prima zoom nebo na podobné TV stanici.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, že by to byl dokumentární seriál viz odkaz? Zdravím!

csfd.cz/...

doplněno 15.11.19 22:01:

Na YouTube jsou epizody seriálu pod názvem Walking with Cavemen.

doplněno 15.11.19 22:03:

ladycat - aha, tak bohužel. Ovšem, je zvláštní, že vznikl další (novější) a zřejmě hodně podobný seriál.

ladycat*
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale tento dokumentární seriál to bohužel není. Google mi ho taky našel, ale opravdu to není ono. Ten můj seriál může být tak z r. 2017 - 2018 a nevystupuje tam vypravěč, ale pouze aktéři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]