Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je dobré pracoviště ORL

Od: karlosdos* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji upravit nosní přepážku,prý špatně dýchám nosem a potom i chrápu, máte někdo zkušenost ,pomohla vám operace,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobní zkušenost nemám, ale kdysi za totality byl manžel, byl v Plzni a dodnes vzpomíná na pooperační stav, kdy měl nacpanou roušku v nose, jako na děs.

Dnes už jsou samozřejmě ty metody jiné, osobně bych doporučila ORL v Motole. Vstřícný a příjemný personál, péče na vysoké úrovni, vše s úsměvem..Jinak tady v odkaze paní popisuje průběh operace zhruba před rokem, tu diskuzi si přečtěte, byla ve Vojenské, i tuto nemocnici bych doporučila. Obě nemocnice jsou výborné. vinted.cz/...

@karlosdos to je přece úplně jedno, jaká je vzdálenost, pokud se jedná o zdraví?

Když jsem ležela v Motole, jedna paní z pokoje byla z Liberce a druhá také mimopražská. Synův známý, který s ním ležel 2x v nemocnici, je myslím také z Jihlavy a dojíždí do RS centra do Phy. Vzdálenost by v tomto případě neměla hrát hlavní roli.

Bohužel na tom, že strávíte několik dní na lůžku s tamponádou v nose, se nic nezměnilo.

karlosdos*
hodnocení

No,právě,to se dozvídám nejvíc,že se nic nezměnilo,nebo za dva tři roky se to vrátilo,jedná se o chrápání.Já chrápu a ještě mám spánkové apnoe a tak používám dýchací masku. i když je to nepříjemné,pořád lepší než nějaké operace.

karlosdos*
hodnocení

No jo,ale já jsem z Jihlavy.,tady z těchmístních felčarů mám strach.

Půjdu k dobrému a milému panu doktorovi. Bude mi taky operovat něco v nose, kvůli rýmě. Operuje v Kladně. Dyztak mi napište vnitřní poštou. Napíšu více, ale chodí k němu hodně lidí. V Praze neordinuje.

badr
hodnocení

0x
Šel bych mimo vysočinu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]