Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám to zkusit, nebo ho nechat být?

Od: danie odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

přicházím s celkem normální pubertální otázkou, která mě dlouhé měsíce trápí. Do mé třídy chodí kluk, na kterého jsem si nechtěně vyvinula crush. Před pár týdny jsme s kamádkou zjistily, že již svou dívku má. Byla jsem z toho docela docela vedle, ale pochopitelně jsem se z toho nezhroutila.. pár dní zpět jsem přišla na to, že se rozešli. Byla jsem moc šťastná. Ale netrvalo dlouho, abych si uvědomila, že si nejsem jistá, jestli naději ještě chci(vím totiž, jak něčím dokážu být posedlá). Jenže stačilo, aby se na mě jednou podíval, a já opět nestála nohama na zemi. Upřímně ho nechci vidět s jinou dívkou. Nevím si teď rady. Na jednu stranu si říkám, že to je kluk, kterého jsem si po svém boku mohla představit vždy, ale nelíbí se mi fakt, že s ním chodím do třídy.. Vzpomínám na chvíle, kdy jsme se spolu bavili a smáli se na sebe očima, ale pak mě vrátí do reality myšlenka, že spolu budeme chodit do třídy dalších 5 let. Mám se vůbec o něco pokusit(vím, zní to hloupě:D), nebo na to radši zapomenout?

Můj příběh má hodně ale a také není moc typický, pro tuto rubriku.. Přesto žádám o radu z vašeho pohledu:) Předem děkuji za odpovědi<3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vzhledem k tomu, že ještě pár let budete spolužáci, zkuste navázat nejdříve přátelství, kamarádství. A buď zůstanete u toho, nebo k sobě časem budete cítit víc. Asi by to nebylo pro vás moc příjemné, nyní se o něco víc pokoušet a pokud nebude váš zájem opětovat, tak se budete nadále muset denně vídat. Nechte tomu volný průběh a netlačte na pilu (ne nadarmo se říká - co je v domě, není pro mě).

hop®
hodnocení

2x

Na nic nezapomínej, zkus se s ním sblížit. I když nakonec třeba nebudete životní partneři, můžeš získat věrného kámoše. A to je většinou daleko cennější, než nějaký sexuální úlet. Anebo to nakonec dopadne tak, že spolu zůstanete navždy, i to se po pár letech kamarádství může stát.

Jen si musíš uvědomit, že ten kluk NIKDY nebude tvůj majetek. Víš proč to zdůrazňuju? Protože už teď na něj žárlíš, a přitom ještě není ani zčásti "tvůj". Když si tohle sama srovnáš v hlavě, budeš mít naději na úspěch.

Držím ti palce! *palec*

Malá poznámka k tazatelce...škoda, že máme tolik krásných českých slov. Jinak držím palečky.:)

jezevec*
hodnocení

0x

Nikdy nelituj toho, co jsi zkusila a nevyšlo to. Ale vždycky lituj toho, co jsi zkusit mohla a nezkusila...

hodnocení

0x

Tak myslím, že tyhle první lásky jsou nejhezčí. Tak mu trochu nadbíhej, zkus, zda budeš mít úspěch, jděte do cukrárny, do kina, zavolejte si a uvidíš, co bude dál. Jestli se vyvine něco víc, tak nevadí, že spolu chodíte do třídy. Nakonec ve škole se nemusíte stýkat jako pár a po škole pak v soukromí můžete být dvojice. To záleží na domluvě a na tom, jak moc se budete chtít. A když to nevyjde, dál budete spolužáci. Přinejhorším můžeš pak přestoupit do jiné třídy.

ttom*
hodnocení

0x
Určitě si nedělej starosti z toho, že spolu budete dál chodit do třídy. To vážně není problém. I pokud by to nevyšlo, naučíš se s tím žít a dřív nebo pozděj tě to přestane trápit. Nikdy by tě nepřestalo trápit, že jsi to nezkusila. Přeju hodně štěstí :) Hlavně nepoužívej slovo crush, normální kluci ho nemají rádi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]