Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si vzit do divadla?

Od: annabella* odpovědí: 13 změna:

Co si mam vzíd do divadlo? conosite vi do divadla budu se rada inspirovad ale co bis te mi doporucili si vzi do divadla

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

7x

záleží na tom do jakého divalda. V Uherském Hradišti je divadelní klub, kde herci často hrají v tom oblečení, ve kterém přišli a kam lidi chodí v tom, co mají zrovna na sobě. Večerní šaty nebo oblek s kravatou se tam prostě nehodí.

Jestli jdeš na operu, pak si vezmi to nejlepší oblečení a jestli jdeš do loutkového divadla, pak si vezmi to nejveselejší.

hodnocení

3x

Do klasického divadla /opera, opereta, činohra/ se hodí společenské šaty krátké nebo tmavá sukně a společenská halenka nebo kostýmek. Pokud jde o nějaký klub, nemohu radit, do takových míst jsem zatím nezavítala. a nás jsme se ze zimní obuvi přezouvali do společenských.

lidus*
hodnocení

3x

Záleží kam a na co. Brno, k Bolkovi klidně rifle a tenisky nebo v zimě kozačky. Městské divadlo (Janáčkovo, Mrštíci), šaty, sukně, kalhotový kostým, čisté a slušné boty, nejlépe se přezout v divadle.

host
hodnocení

3x

Hlavně něco přes ramena, aby vám nebylo zima a nekazila vám zážitek. Pokud by vám bylo teplo, je možné si svetřík položit na klín. A také kabelku s kapesníčkem, kdybyste náhodou dostala z průvanu z klimatizace, ze zimy, nebo naopak horka trochu rýmu. Do kabelky si také dáte lístek od šatny a nějaké další drobnosti.

hodnocení

3x

Co si mám vzít do divadla? Co nosite Vy do divadla, budu se ráda inspirovat, ale co mi doporučíte vzít si do divadla?
Slečno annabello,

Do divadla si vždy beru manželku a oblek, pak i vstupenku. Vždy i peníze.

hop®
14.11.19 16:59
hodnocení

2x

Kukátko! :)

hodnocení

2x

V džínách bych nešla do žádného divadla, když kalhoty, tak třeba černé a k tomu hezkou halenku. To by bylo společenské za všech okolností. Delší bílou košili, třeba.

pb®
hodnocení

1x
My se na akci s manželem vždy nastrojíme, on oblek, kravatu případně zimní kabát, nikoliv k obleku lyžařskou bundu. Já šaty, boty na podpatku. Minulý týden po koncertu jsem prohlásila, kašlu na to, příště jdu v teplákách jako ostatní. Jako vážně lidi jsou schopní obléknout se na kulturní akci jako by šli chytat ryby, zvlášť muži mají mezery. Přitom jim stačí jeden oblek a košile a mohou absolvovat vše od svatby po funus.

hodnocení

0x

Tedy promiň, ale v prvé řadě bych si vzala urychleně učebnici Českého Jazyka *zed*

bezjmena
hodnocení

0x
podle toho jaké tam máš hrubky tak jsi asi na základní škole.
do divadla bych si vzala určitě nějaké šaty a přes to třeba nějaký kardigan nebo bolerko
a kdyby jsi nechtěla šaty tak džíny a k tomu nějakou hezkou košili

Džíny, no to tedy nevím. Myslím, že to by se moc nehodilo.

elane

bezjména, napadlo vás někdy, že se tu mohou ptát i ti, kdo v Česku do školy moc (nebo možná vůbec) nechodili? Pokud vám ta otázka připadá zvláštní, tak určitě víte, že se říká: jiný kraj, jiný mrav. Mimochodem, kolika jazyky hovoříte vy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]