Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když mám noční můry?

Od: annabella* odpovědí: 9 změna:

Mívám často noční můry a comám dělat co dělat kromě lapače snů něco jineho

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

"Lapače špatných snů" jsou pouze lapače na peníze. Nijak jinak to nepomůže. Zřejmě se něčím trápíte a pořád na to myslíte. Je potřeba vyřešit ten problém, který Vás trápí. Jde o Vaše podvědomí.

hodnocení

2x

Vyhledat odborníka - psychologa.

hop®

V tomto případě by to bylo namístě...

figurek*
hodnocení

0x

pořádně se na spaní obléct a pořádně se zavrtat pod pořádnou deku. Podchlazení přivolává špatné sny.

A teď mám já dotaz : Cože je ten lapač snů?

annabella*
hodnocení

to je abyste nemeli skaratde sny

rorschach*

lapač snů je taková kojotina pro blbečky od vyčůránků a lape hlavně a jenom prach.

72mona3*

Já mám lapač snů, dostala jsem to jako dárek. Jen pouhá dekorace. Líbí se mi ručně vytvářené a přírodní věci. Ovšem síla mysli je ohromná. Bývalá kolegyně ho také dostala a od té doby prý měla strašně špatné sny. Vydržela týden, pak ho šupla do šuplíku ;)

Takže lapač snů, klidně, ale jen jako dekoraci, ano? Pomoci by mohlo zklidnění před spaním. Uvařit si meruňkový čaj, vynechat televizi či počítač, vyčistit si hlavu od stresových situací z předchozího dne. Myslet jen na něco pozitivního (třeba malá roztomilá koťátka:-D). A v takovém rozpoložení usnout. M.

72mona3*

*meduňkový čaj, nikoliv meruňkový. Automatická oprava*zed*

hop®
hodnocení

0x

U podobných dotazů přemýšlím, jak moc vážně je dotaz myšlen.

Už jsem několik Vašich dotazů přečetl, a mám jiné dilema: Troll nebo trotl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]