Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální šetření v domácnosti hmotné nouze

Od: margita odpovědí: 1 změna:

Chtěla bych se zeptat, jak probíhá sociální šetření v domácnosti u dávek hmotné nouze a jak dlouho se sociální pracovnice v bytě na návštěvě zdrží a co ji zajímá nejvíce?(barevná televize, DVD,video, nábytek apod.) Uklidila jsem, aby bylo všude čisto a srovnala ve skříní oblečení, kdyby tam chtěla nahlédnout. Urovnala též drobné věci v šuplíkách a ve skříních, aby to bylo úhledné a nikde žádný nepořádek. Nakoupila jsem do lednice potraviny, jak by chtěla nahlédnout a vyměnila na sporáku trochu připálené hrnce z vaření. Musím být při nové žádosti 14 dní doma a čekat, kdy náhodně příjde sociální pracovnice, protože přesný termín dle vytíženosti nevědí ani oni, mne bylo řečeno. Máte někdo zkušenosti, jak to chodí v praxi?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

8x

Jaképak uklízení?

Pokud vím, tak ti, o kterých se nesmí mluvit, jsou chudáci tak chudí a samým sháněním práce tak unavení, že si nemůžou doma ani uklidit ba ani dojít s odpadky do popelnice a musí to ti nebožáci házet z okna rovnou na ulici. Samou bídou a udřeností ani nevzládnou ráno vstát a vypravit děti do školy a pro dávky by taky únavou nedošli ba ani autobusem nedojeli, jsou tak vyčerpaní, že si musí zavolat taxi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]