Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dorsiflex a alkohol

Od: eminemka odpovědí: 10 změna:

Ahoj .. používám dorsiflex na bolesti zadní kosti..jdu na mejdan mohu pít alkohol? Děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x
eminemka
hodnocení

dekuju ale co to znamená?:)

vosikac*

Kontraindikace znamená stav, kdy je nevhodné dané léčivo podávat, nebo se smí podávat jen se zvýšenou opatrností, neboť by jeho podáním došlo ke zhoršení zdravotního stavu pacienta, či dokonce k ohrožení života.

Viz. zde: cs.wikipedia.org/...

;)

eminemka
hodnocení

děkuju tagže alkohol ne?:)?

vosikac*

*jasne*Myslím, že by to nebylo vhodné! Važte si zdraví*palec*

hodnocení

1x

Voni to tak sice píšou ale každej to snáší jinak... *ua*

Já sem někdy v roce 1984 zjistil že ALNAGON, ALGENA a podobný prášky který tehdejší máničky kvůli levný vopici zapíjeli pivem na mě prostě nezabíraj ... *plac**plac**plac*

nojo, jenže to jeden nezjistí, dokud to nezkusí, a pak už může být pozdě.

skoki
hodnocení

0x

ahoj. ja som dorsiflex zapil tequilou a do rana ma presli trojtyzdnove bolesti *ua*

marenka*
hodnocení

0x

Alkohol tlumí, dorsiflex tlumí..jedna plus jedna.. Jestli chcete, aby se mejdan zvrtnul v to, že upadnete do bezvědomí a najde se nějaký člověk, který nebude tak opilý, aby Vám zavolal záchranku dřív, než se udusíte zvratky, dejte si *nevi*

hodnocení

0x

Jedno (a asi hlavní)nebezpečí je, že účinky se potencují. Jak tu někdo praví, účinek je individuální. ale může to skončit příšernou opicí i případně s nějakou zástavou něčeho nebo se zadušením zvratky atp. Ono sice jedna sklenka často nic neudělá, ale uvolní chuť na druhou, ta na třetí... no já už bych to raši neriskoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]