Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přecházím od zubního lékaře k jinému zubnímu lékaři a musím mít dokumentaci za 5 let. Vytiskne mi ji zdravotní pojišťovna? Děkuji za odpověď.
Vaši zdravotní dokumentaci má váš lékař. Musíte o výpis požádat jeho, ne zdravotní pojišťovnu.
Je to sice paradox, ale zdravotní dokumentace pacienta je majetek lékaře a ten ji jinému nevydá. Takže zbývá jen výpis
Nemusí žádat výpis ale musí zažádat o celou dokumentaci tomu druhému. Ten nový musí od starého važádat dokumentaci ,nakonec když od něho člověk odejde=nepotřebuje jeho dokumentaci!
A proto originál veškeré zdravotní dokumentace mám doma a doktorům dávám jen kopie.Minule mi na to někdo odpověděl k čemu mi to je. Třeba zrovna k tomuto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.