Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavislost na netu,seznamkach a hlavne zenach

Od: pologti odpovědí: 13 změna:

Ahoj Jak bych to schrnul zacal bych asi tak,ze v mladi cca 18 jsem byl silene hodny az blby kluk na prvni lasku jsme cekal na 1 sex 2 roky ano nekecam potom na dalsi 2 holky kupodivu stejne 3 mesice. 3 holka me docela znicila v tom smyslu,ze mi naprosto ve vsem lhala a ja mam 3 smysl a dokazal jsem vse vycitit presne co dela a bohuzel se to potvrdilo. Pujcil jsem ji hromadu penez abych ji dostal z dluhu lichvaru pak jsme nahodne na netu nasel po 3 letech vztahu,ze nabizi sex za penize coz me znicilo tak jsem ji rekl prosim nedelej to a zaplatil dalsi dluhy Ten pribeh se tahne dalsich 7 let a totalne me rozsekal a mohl bych o tom napsat nekolik knih. Jde o to,ze celou dobu jsem se snazil seznamit s normalni holkou s kterou bych mohl mit vztah a sedel kazdy den hodiny a hodiny na seznamce a napsal tisicum zen,ale vztah z niceho nemel sanci byt a to me nici doted. Jenze za ty roky jsem se totalne zmenil a zjistil,zeten hodny chlapecek je sic ev jadru hodny,ale taky jak by nekdo rekl asi erotoman. Jinyma slovama za cca 7 let jsme mel bezmala 300 milenek. Duvod je asi to,ze jsem nemel pravidelne a casto sex. A obcas to bylo tak,ze jsem napsla 500 zenam a mesic se s nikym nepotkal a pak byl mesic,kdy se mnou sly ven 3-4 zeny i vic a zajimave je,ze na seznamce te kazda odpalkuje za fotky,ale jak nejakou dostanu ven tak staci abyhc bez natlaku hodninu jen tak povidal o zivotu a choval se jinak jak dnesni muzi a naprosto kazda mi sama lehne do klina. Zazil jsme snad asi jen 5x za tech 7 let,ze se me holka nedotkla. Jinyma slovama asi to neni vazne jen o vzhledu,ale i o tom ze v realu zenu dokazes okouzlit.. Nutno vsak dodat,ze 80% zen bylo min o 10 let starsich a vztah ani realny nebyl,kdyz maji deti okolo 20 let.

chci vedet nazor jestli je to pochopitelne,ze stale pisu novym zenam a opakuje se to a nedokazu necumet na instagram a v realu na kazdou sunki jen z duvodu,ze nemam partnerku a pravidelny sex a nebo jsme proste extremni devkar a uz to nejde zmenit. Mam pocit,ze to je jen zavislost stejne jak cigarety,alkohol nebo sazeni a zmenit by to slo. i kdyz me se proste zeny fakt libi. a ted kdyz jsem si ted zacal psat s uzasnou holkou na kterou asi cekam cely zivot mam pocit stesti a citim,ze s ni byhc chtel chodit tak zaroven zacinam mit deprese,ze nebudu moct mit uz nic dalsi i kdyz je touplne debilni,kdyz jsem v sexu poznal temer vse a zkusenosti vazne nepotrebuji.

Potrebuji nazor chlapu jake maji pocity a co se jim honi v hlave kdyz jdou po ulici,kde jde x zen v sukni a lodickach coz me totalne vzrusuje.

Rad bych aby me nepsaly feministky co to cele odsoudi a budou urazet na to upozornuji predem,protoze vsechny ty zeny co me okamzite do hodiny vykouri taky asi svate nejsou i kdyz casto se ta zena rozbreci co ,ze to udelala,ze takova vubec neni a jen jsem ji okouzlil:D tomu neverim nebojte nejsu naivni a tak krasny

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Nemyslím si, že jsem feministka, nevěra pro mě není důvod k rozvodu ale mám z vašeho psaní pocit, že jste narcista co se hlavně chtěl pochlubit jak je úžasný a ženy po něm skočí když jde po ulici. Seznamky, no jestli hledáte ženské např. na frífoto tak se nedivte, tam jsou ty co si chtějí zasouložit a ne pokecat u kafe. Buďte rád, že to jde a je s kým, jednou snad najdete ženu co bude ta pro život a ne jen na hezké krátké chvíle. Ovšem jestli vám bude stačit manželský sex to netuším, uvidíte sám. Pokud je to závislost tak je to ta lepší, drogy by byly horší.

hodnocení

3x
Dávejte pozor, abyste něco nechytl od těch ženských. Pak se toho budete těžko zbavovat. Je lehčí jí dostat, než se pak té choroby zbavovat.
doplněno 23.12.19 20:06: Jak to myslíš mernete? A co je ti vlastně po tom?

hodnocení

1x

@pologti - chci vedet nazor jestli je to pochopitelne,ze stale pisu novym zenam a opakuje se to...
Pochopitelné to je - prostě jste se naučil, že můžete mít pořád nové "hračky", tak si je berete. Život nejen vám to začne komplikovat tehdy, až/pokud najdete "tu pravou", ale i nadále si budete chtít "hrát".

hodnocení

0x

Ahoj, mel jsem take zivejsi obdobi, ale kdyz jsem mel pocit, ze jsem potkal tu pravou, tak jsem si vzdy rekl, ze mi nejaky zaskok nestoji za to, aby jsem si rozbil vztah. Ted uz jsem zenaty s detmi, takze o to je to silnejsi. Na peknou zenu se rad podivam, ale u toho to zustane. Riskovat manzelstvi, kde se mam dobre je blbost. Krize mame, ale to k tomu proste patri a chce se pres to prenest. Na seznamkach jako Tinder si hledaji maminy a znudene pritelkyne povyrazeni, alespon podle veku a tve zkusenosti.

pologti
Jasne jak rikas mit ditw a manzelku tak me napadne nevere jedine kdyz by se mnou nespala zenska ani 1x za mesic to uz bych premyslel jinak dite by se mnou hnulo to vim jsem citlivy

pologti
hodnocení

Jako to je tezko ano chytit neco toho jsem se vzdy bal,ale kdyz jsem vazne inemocnel a nenachazel dlouho partnerku prestal jsem to resit.A ted mi kbuli lecbe delali hromadu testu vcetne aids a zloutenky apd vyslo to dobre.Prekvapuje me trosku mimi tema kolik zen nad 40 let neresi ochranu vubec ani zminka proto jsem byl kolikrat rad,kdyz chtely jen me vykourit.no uvidime az smazu vsechny badoo a ostatni seznamky tak jak se budu citit.Do spolecnosti se nedostanu takze cucim na zeny jen z auta a pak na instaci a fb coz asi nesmazu.jeste jsem zapomel rict,ze moje obava je ta,ze kdyz najdu ted holku najednou se tybzeny zacnou hrnout zakon schvalnosti funguje vyborne.A pak me to bude hlodat

leonidas76*
hodnocení

0x

to by me zajimalo, co je na tom pravdy, ze vetsina zen tazatele do hodiny vykourila ...

ja jsem celkem seznamkami protrely, sex na prvnim rande jsem zazil nescetnekrat, ale tohle se mi zda trochu pritazeny za vlasy :) ... mozna to pisu z mensi zavisti, protoze ja se celkem musim snazit, aby treba to prvni rande sexem skoncilo ;) ... ale chapu, ze je to treba o vzhledu muze a zasadach tech zen :D ...

To by mě zajímalo, jak jste se snažil, aby první rande skončilo sexem.. :) Pokud žena poprvé nechce dát, tak nedá. Ledaže byste jí něco za to nabídl. A taky záleží na chemii mezi vámi. Já bych hned na poprvé ale nešla. S tím mým půjdu do postele až po 3 měsících. A to tam byla chemie skoro od začátku.
Je to taky riziko hned s cizím mužem něco mít. Taky může žena dopadnout jako ta mrtvá z Krejcárku. Zrovna jsem přes něj jela, tak jsem si vzpomněla. A vraha ještě nenašli.
nuk
@Nikc.. a ten tvuj mužskej vydrží čekat 3 měsíce než mu dáš? *smich*
NUK, už to tak vypadá. Až na Silvestra ke mně jede. Taky jsem zvědavá, co bude. Ale bude to dobrý, ať to bude jakýkoli. :)

aby to nebylo pro něj nemilé překvapení *sok*

pologti
hodnocení

0x

Tak ja se teda snazit moc nemusim staci byt nezny a na zenskou netlacit a ona sama zacne,ale nejhorsi je ji dostat ven. Jinak ta moje partnerka skoncila fiaskem po 1é letech jsme na nekoho cekal a akroat se spalil. To co mi udelala me tak ponizilo ze to si nedokazete predstavit a dal jsme ji druhou a treti a 6 sanci a vsechny posrala. takze si zase jedu svoje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]