Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může to být zánět slepého střeva?

Od: regioj odpovědí: 4 změna:

Včera večer jsem ležela na levém boku a najednou mě začalo dost nepříjemně bolet vpravo dole v boku u kosti. Cca za 20 minut to celý přešlo a ani mi nebylo vůbec nevolnost, břicho mě na omak nebolelo. V noci všechno v pořádku, dnes ráno taky...akorát cítím lehký tlak v břiše a občasné pálení. Vím, že je to asi hloupost a asi jsem si akorát něco skřípla *bzum*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

Nejsem lékař, jen zdravotník, navíc bývalý, ale pokud se svět nezměnil, příznaky neodpovídají ničemu z těch, které bývají při "zánětu slepého střeva". Pokud vám bude dnes dobře, můžete být v klidu. Asi vás další radiči pošlou k lékaři, já ne.

jurajjuraj*
hodnocení

0x
tak ono stačí že vám u lékaře píchne do prstu a vemte kapku krve, z toho pozná jestli máte zánět, normální je myslím do 10, ja měl při slepaku 130, ale jinak taky bych to na slepák neviděl

id
hodnocení

0x

Co tak zaražené větry? Slepák má jiné příznaky.

marfusa*
hodnocení

0x

Zánět slepého střeva diagnostikovala lékařka tak, že mě uhodila malíkovou hranou ruky do místa, kde střevo bývá. Podle mého křiku jí to bylo jasné. Pak to celé ještě zopakovala a zavolala mi sanitku.

.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]