Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde poznat nové kamarády?

Od: utex odpovědí: 19 změna:

dobrý den,

chtěl bych se zeptat, kde bych mohl poznat nové kamarády, achych s nima mohl třeba zajit na pivko nebo například si najít přítelkyni, prostě se seznámit s novými lidmi

diky, ahoj

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nejlepší přátelství vznikají při nějaké zájmové činnosti. Je dobré mít nějakého koníčka a při tom se seznámíte s lidmi, které mají stejné záliby. Nebo zkuste nějaký sport, tam se určitě spřátelíte.

dutcha
hodnocení

0x
No, tak to by mě taky zajímalo :D Já většinu svých kamarádů poznala přes jiné kamarády a nebo na různých akcích, jako třeba festivaly a tak, v práci...svého přítele dokonce na bazéně
karel556*

Na bazéně? To jste lezla na střechu bazénu? Nebo neumíte češtinu? Čeština dostává pěkně na frak*ee*

Na bazéně je to aspoň bezpečnější než v bazéně. Tím se sychrujou, kdyby něco chytl. :-D

hodnocení

0x

Samozřejmě nelze "sedět" doma. Zajdi třeba na bazén, do posilovny, do kina, do divadla, do knihovny, prostě kamkoliv, kde jsou lidé a neměj obavy navázat hovor o čemkoliv. :)

karel556*

Na bazén, a proč ne na kino, na posilovnu, na divadlo, na knihovnu?

13.11.19 22:15
14.11.19 00:50

hodnocení

0x
Ve škole, v práci, v hospodě, na cvičení, na bazéně jsem kamarády nepotkala, přes známé a jiné kamarády.
doplněno 11.11.19 20:05: V bazéně jsem potkala akorát nekamaráda Streptokoka a nemůžu se ho zbavit.
doplněno 11.11.19 20:05: V bazéně jsem potkala akorát nekamaráda Streptokoka a nemůžu se ho zbavit.

hodnocení

0x

Jedním slovem kdekoli, kde se lidé setkávají. Nespoléhal bych ale na hospodu jako takovou. Kamarádi z hospody, jsou prostě v hospodě. Tam z vás udělají závisláka na pivě. Ale nemusí to být pravidlo.

utex
hodnocení

a jak s nimi započít konverzaci? jak se seznámit

V partě, skupině, v divadle, na nějakém koncertě, při sportu, v létě u vody, na vycházce se psem, při nějakém kurzu, se lidé seznamují. To přijde samo. někdy to je hned, někdy to chvilku trvá. Těch možností je dost. Jen člověk nesmí sedět pořád doma. Téma počasí, kdo hrál v jakém filmu, jaká je pěkná hudba a td.

utex
hodnocení

prochazka po meste a osloveni nejakych holek? muze byt?

Třeba, pokud to bude slušným způsobem a nebudeš vypadat jako vagabund (špinavej, roztrhané hadry, kroužek v nose, tetování na ksichtu a pod.).

hodnocení

0x
Geocaching.

karel556*
hodnocení

0x

Kdekoliv, restaurace, ulice, kino, divadlo, v mhd, jen ne tady u počítače.

jf*
hodnocení

0x

- Jakákoliv komunikace na Netu je neosobní a nefunguje ! Největší úspěch má asi seznamování

na ulici a hned s pozváním někam, případně si hned vyměnit kontakty.

- Bohužel Internetové seznamky také moc nefungují a ty On-Line, nebo Off-line už vůbec NE !

ferdy*

a jak oslovit treba nejakou holku? co ji mam rict

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]