Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci zkusit něco jiného

Od: tony16 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

Do svých 26 let jsem byl panic. Teď je mi stále 26 a mám přítelkyni. Jsme spolu 7 měsíců. Myslím si, že nám to klape.

Ale teď na mě přicházejí myšlenky, že mě láká zkusit sex i s jinou ženou, poznat něco jiného. Ale za žádnou cenu bych nevyměnil jednu noc s někým jiným, za to, co spolu budujeme. Měl bych výčitky svědomí. Bojím se,že to tak bude pokračovat dále, nevím co mám dělat. Co si o tom myslíte a co byste mi poradili?

Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mok
hodnocení

3x

Jestli máš myšlenky na sex s jinou ženou, tak ten tvůj nynější vztah asi nebude až tak pevný a může se stát, že dříve nebo později stejně podlehneš a té svojí zahneš.

smode*
hodnocení

2x
Dobrý den. "Problém" který uvádíte znamená jediné: jste normální a zdravý. Možná Vás nyní překvapím: když dívku vyměníte za jinou bude to po čase v sexu nejspíše stejné jako s nynější. A o5 budete pokukovat po další. A i když jich vystřídáte třeba 1000, znovu budete koukat po další. Sex totiž nemá řešení a je takto záměrně zařízen aby byla možnost rozmnožení co nejpravděpodobnější. Plyne z toho jediné: Vyměnit dívku se kterou prakticky vše klape za jinou poněkud nedává smysl protože si pomůžete přinejlepším jen na okamžik.

fik
hodnocení

1x

Co ti na to můžeme poradit? Musíš vědět sám jestli je ti přednější žena kterou máš rád nebo povyražení-obojí je to nekompatibilní. Každý chlap tohle řeší,ale právě chlap který má mozek a svědomí,nevymění svou milovanou za jednu noc s někým jiným.

I když by se to tvoje žena třeba nedozvěděla a nedala ti košem,stejně pak následuje následující...každý den se jí díváš do očí a víš že jsi ji zklamal i když to třeba neví-to pak musíš být buď zcela bezpáteřní aby ti to nevadilo a ignoroval to,nebo jí to stejně jednou řekneš,protože už se sebou nebudeš moct sám

kami*
hodnocení

1x
Je potřeba být s partnerkou sladěni i v životě. Ohledně bydlení, názorů na život, financí, vaření..
Jako ženě mi pomohlo si promluvit v práci s chlapama. Jeden musel mít sex každý den, jinak jsem zlý a to jednu minutu denně, čas prý ví přesně, stopoval. Další říkal všem detaily ze svého sexu se ženou, která u nás pracuje. Další je docela bezcitný a sebevědomý. Jiný vůbec nikdy neuvaří. Dalších několik je v exekuci. Další je výbušný, konfliktní. Další hekají, jak je pořád jenom bolí tělo. Jiní jsou každou chvíli opilí. Jeden sedí pořád jen u PC.. A můžu pokračovat. Ono najít si jiného bezva partnera nemusí být vůbec snadné.
Tak jsem přišla domů a říkám si: No, a nemám já doma vlastně Boha?
kami*
Možná by šlo vyzkoušet něco nového se současnou partnerkou. Použít různé sny, představy

prestik*
hodnocení

0x

Pokud je přítelkyně dobrá pod chlapem, nepokoušel bych osud. *kafe*

lidus*
hodnocení

0x

Do 26 let už jste dávno měl mít nazkoušeno, teď už to nedoženete a zbytečně můžete přijít o partnerku. Nebo holt zapomenete na svědomí a zkusíte to jinde a jinak. Nikdy o tom nebudete mluvit a před partnerkou už vůbec ne.

72mona3*
hodnocení

0x

Je 21.44 a teď na mě přicházejí myšlenky, že mě láká dojít si do skříňky pro čokoládu...

Ano zlehčuji vaší situaci, ale princip je stejný. Mám mozek, svědomí. A je jen na mně, jestli podlehnu. A pokud ano, co tím získám? Chvilku potěšení oproti hodinám (u vás to bude podstatně déle!) výčitek a sypání si popelu na hlavu. Za to to fakt nestojí... M.

lidus*

Mono, mozek mám ale svědomí asi ne. Je 21.46 sedím u PC a jím Studentskou pečeť. Jím a výčitky žádné.

72mona3*

No jo, no. U mě by výčitky nastoupily příští den ráno...

"Tos ji musela se*rat už večer? Teď nemáš nic!" "A podívej tu prdel, pěkně si dáš dalších 5 km navíc!"*smich* Konec samomluvy... Takže ne, žádná čokoláda na spaní. ;)

A hlavně žádné zálety ve fungujícím vztahu*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]