Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Do svých 26 let jsem byl panic. Teď je mi stále 26 a mám přítelkyni. Jsme spolu 7 měsíců. Myslím si, že nám to klape.
Ale teď na mě přicházejí myšlenky, že mě láká zkusit sex i s jinou ženou, poznat něco jiného. Ale za žádnou cenu bych nevyměnil jednu noc s někým jiným, za to, co spolu budujeme. Měl bych výčitky svědomí. Bojím se,že to tak bude pokračovat dále, nevím co mám dělat. Co si o tom myslíte a co byste mi poradili?
Děkuji.
Co ti na to můžeme poradit? Musíš vědět sám jestli je ti přednější žena kterou máš rád nebo povyražení-obojí je to nekompatibilní. Každý chlap tohle řeší,ale právě chlap který má mozek a svědomí,nevymění svou milovanou za jednu noc s někým jiným.
I když by se to tvoje žena třeba nedozvěděla a nedala ti košem,stejně pak následuje následující...každý den se jí díváš do očí a víš že jsi ji zklamal i když to třeba neví-to pak musíš být buď zcela bezpáteřní aby ti to nevadilo a ignoroval to,nebo jí to stejně jednou řekneš,protože už se sebou nebudeš moct sám
Je 21.44 a teď na mě přicházejí myšlenky, že mě láká dojít si do skříňky pro čokoládu...
Ano zlehčuji vaší situaci, ale princip je stejný. Mám mozek, svědomí. A je jen na mně, jestli podlehnu. A pokud ano, co tím získám? Chvilku potěšení oproti hodinám (u vás to bude podstatně déle!) výčitek a sypání si popelu na hlavu. Za to to fakt nestojí... M.
Mono, mozek mám ale svědomí asi ne. Je 21.46 sedím u PC a jím Studentskou pečeť. Jím a výčitky žádné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.