Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je? Vyrážka?

Od: houbes* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, celou noc sem měl divné svědění nad tříslem. Ráno se vzbudím a ejhle co to je? Není to nějaká alergie? Před týdnem jsem byl na očkování proti chřipce. Sprchuji se ob den. Takže ani, že bych byl nějak spoceny ze zaměstnání atd.
Co to je? Vyrážka?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ten předchozí divný pocit by mohl signalizovat opar. Možná genitální, možná pásový. Pokud se v tom začervenalém místě objeví puchýřek, rychle k lékaři.

hodnocení

2x

Já bych to přetřela nějakým lihem, klidně Alpou a nakrémovala bych to. Uvidí se.

hodnocení

1x

Moribundus. Fakt máš pocit, že budeme diagnostikovat z fotky? Omýt čistou vodou (vlažnou, pokud možno odstátou), nechat dýchat, maximálně namazat nějakým neagresivním krémem (indulona) a modlit se, aby to ta alergie nebyla. Vynechat koření apod. Pokud se to nesrovná, k lékaři.

hodnocení

0x
Připadá mi to jako ekzém. Zašla bych na kožní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]