Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Jak to děláte když chcete koupit děvčeti kytku? Samozřejmě, samotný nákup zvládne malé díte. Jde mi o to zda kupujete dívce kytku když jdete třeba někam na procházku a pak teoreticky do kina nebo někam jinam kde ji nemůžete dát do vázičky. Já své holce po 10 randíčkách ještě žádnou nekoupil, protože nebyla podobná příležitost. Teď to chci napravit, protože bych takto mohl čekat pořád. Nevadí dívce, že uschne apod.?
Jednou jsme s přítelem jeli kolem benzinky. Zastavil a zeptal se, jakou mám ráda barvu. A přinesl kytici v přibližné barvě. Bylo to vtipné a milé. Vy můžete něco podobného zopakovat u květinářství nebo supermarketu, ale na konci schůzky a v době, kdy nebude mrznout. Nosit a opatrovat květiny po celou dobu schůzky není tak úplně ono. Kytka předaná na začátku rande docela normálně zavazí.
Kytka zapůsobí, hlavně tehdy, když je to překvapení. Jako cíleně "počkej, skočím ti koupit kytku" s tím neoslníte. Kupte a schovejte jí někam, kde jí najde, nechte jí kytku poslat domů, do práce, nechte jí kytku u dveří ráno než pujde ven apod. nebo jí kupte v situaci kdy to nebude čekat (viz. odpověd přede mnou -na benzínce) ale né s nákupem, kdy pujdete pro housky a salám.
Ono snad nejde ani tak o to, na co jste vy, ale na co je vaše partnerka, zejména v době, kdy o ni usilujete.
Dominičku, jsi miloučkej a roztomiloučkej a ne hloupoučkej. Je to hezká otázka. Kup jí orchidej v krabičce, ta vydrží.
Tak květinu bych nechala na nějakou větší příležitost, ale můžeš koupit čokoládku nebo bombonierku ve tvaru srdíčka nebo něco podobného, dělají moc krásné, nebo s nápise milui tě, to taky potěší a při návštěvě kina nebude obtěžovat. Dokonce si jí může dívka schovat a vystavit třeba u zrcadla na památku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.