Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bradavice nebo kuří oko?

Od: dominiika odpovědí: 16 změna:

Ahoj porísm poraďte, myslíte že je to bradavice nebo kuří oko? Nemá to žádné tečky. Je to vystouplé a při chůzi to dost bolí. Dělá se mi to vždy přes zimu, v létě o tom skoro nevím, to to úplně splaskne.

Mám to na noze na malíčku na straně kde se dotýká ukazováčku.

Zkoušela jsem náplasti na kuří oka i potírat leptacím přípravkem ale vždy to jen zmokvalo a nic to neodstranilo..

Bradavice jsem už měla, ale vždy měly černou tečku..

Děkuju moc za odpovědi..

Bradavice nebo kuří oko?
Bradavice nebo kuří oko? #2

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, řekl bych, že to je kuří oko (on by Vám to přesněji řekl kožní lékař, kam by bylo vhodné zajít). A pominu fakt, že máte malíček vedle ukazováčku . Zdravím!

doplněno 08.11.19 19:46:

dominiika - škoda. Byla by to zajímavá anomálie . A skočte si na to kožní.

doplněno 08.11.19 20:06:

dominiika - zřejmě dneska nemáte svůj den. Tak už jen vydržet do půlnoci a už to zase bude lepší .

dominiika
hodnocení

Jsem to ale jeliman! *smich* je to malíček, v místě kde se dotýká prsteníčku..

dominiika
hodnocení

Hned zítra tam zaletím *andel* Už to fakt sakra bolí *smich* Díky moc *slunce*

dominiika
hodnocení

Tak zítra asi ne, když je sobota.. Budiž.. Už radši mlčím *smich*

etana*
hodnocení

2x

Kuří oko jak vyšitý

72mona3*
hodnocení

2x

etana*
hodnocení

0x

Chodit s kuřím okem na kožní zavání zneužíváním českého zdravotnictví, tohle vám vyřeší pedikér.

gumid

To je prd proti vytahování klíštěte na chirurgii...

hodnocení

0x

Bradavice i kuří oko, to je infekční. Krví a spóry. Patří to tedy k lékaři a ne k pedikerce.

etana*

Co to píšete za nesmysly?

72mona3*

Jenže kuří oko infekční není, ne? M.

etana*

To tedy myslím, paní má kuří oko a to vzniká otlakem, není infekční. K čemu všemu by lidi nevolali doktora:) Jo, takhle kdyby to museli platit na dřevo, to by byla jiná:)

set
hodnocení

0x

Pamatuju, že kdysi se daly koupit náplasti na kuří oka. Uprostřed náplasti byl takový zelený kroužek. Kuří oko se tím vypálilo, odumřelo a potom se mohlo lehce vyloupnout. Moje máma mívala kuří oka a toto jí vždycky pomohlo. Docela by mě zajíalo, jestli se to dá ještě sehnat.

etana*

nemusí se to shánět, mají to v každé lékárně v různých variantách.

lidus*
hodnocení

0x

Mám myslím totéž a dokonce na stejném místě, bradavice to není, kuří oko to není. Udělá se mi to jak začnu nosit boty, boty mám volné a nechodím, údajně je to otlak a já netuším od čeho. V létě jsem na chalupě bosa a skoro to zmizí nebo aspoň spí, nebolí, neroste. Navštívila jsem lékaře i pedikérku a oba se shodli na otlaku. Když už to bolí moc, použiji náplast na kuří oka a odstraním aspoň část. Napište když se vám podaří úplně to odstranit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kuří oko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]