Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, V jakém průměrném věku muž příjde o panictví? A v jakém průměrném věku žena přestane být pannou?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
17.5? Z toho mi teda vychází, že když jsem já přišel o panictví v 25, je tady ještě někdo, kdo to stihl už v 10 ![:) :)]()
@libor007: Tohle je za 100 bodů. Vzhůru do politiky
. Kauza průměrný plat vs. medián bledne, je potřeba ji přiživit.
kami*
Před několika lety mi říkali 2 kolegové nezávisle na sobě, že začali v 9 letech. Měli k tomu pár vzpomínek okolo. Prostě jsem to chtěl zkusit, když jsem načapal malinko staršího kamaráda. Jednomu je dnes přes 70 a druhému 50 let.
Ale průměrný věk bude spíše domněnka, protože mužů se žádné ankety na věk neptají a gynekolog u žen může tipovat. Spíše ho poprvé navštíví, když začnou již sexuálně žít. Na údaje se, myslím, taky neptá. Takže přesná statistika bude možná spíše tipnutí
Ale průměrný věk bude spíše domněnka, protože mužů se žádné ankety na věk neptají a gynekolog u žen může tipovat. Spíše ho poprvé navštíví, když začnou již sexuálně žít. Na údaje se, myslím, taky neptá. Takže přesná statistika bude možná spíše tipnutí
kami*
V práci jsme ale měli kolegu, u kterého bylo podle jeho slov jasné, že poznal sex poprvé ve 41 letech. Pak nám to kolegyně, co s ním měla románek potvrdila. Ale to je vlastně tajné.
A jiný kolega se někomu svěřil, že sex nepoznal vůbec. Bylo mu přes 50 a muži se mu nelíbí, tím to není.
Tak. A teď se budu stydět, že jsem to sem napsala.
A jiný kolega se někomu svěřil, že sex nepoznal vůbec. Bylo mu přes 50 a muži se mu nelíbí, tím to není.
Tak. A teď se budu stydět, že jsem to sem napsala.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
- První sex a nemožnost dostat se do vagíny
- Jak na první sex?
- První sex jen s kondomem - je to bezpečné?!
- První sex katastrofa
- Bojim se prvniho sexu, ze ji neuspokojim
- Jaké to je přijít o panenství?
- První anální sex
- Depka z prvního sexu
- Jaké mohu mít následky po prvním sexu?
- První sex- nechci udělat hloupost
- Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti
- Muj prvni skoro sex
- Co má být první - láska nebo sex?
- První sex - kde a jak + problém?
- Jaký byl váš první sex?
Otázky na téma první sex
- První sex-nešlo mi to
- Jak dlouhý první sex?
- První sex - bolest?
- První sex - bojím se
- Problém s prvním sexem
- Selhání při prvním sexu
- Depka z prvního sexu
- Prvni sex
- První sex,předčasná ejakulace a další problém
- Pritelkyne, hory a prvni sex?
- První sex
- Muj prvni skoro sex
- Co má být první - láska nebo sex?
- Sex na prvnim rande, sex bez vztahu
- První knížka o sexu - nezákonné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]