Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Téma bakalářské práce - problémy v Armádě ČR

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Moje kamarádka se vybírá téma bakalářské práce a dostala jasné zadání od přednášejícího - zabývat se nějakým problémem, ať se jedná o kterékoliv odvětví. Zvolila si téma zaměřené na armádu a chce psát o nějakém problému/ problémech, které naše armáda má. Má to vyjít na 30 stran a tak se chci zeptat, zda někoho napadá nějaký problém, který má naše armáda, ať se jedná o cokoliv (třeba i zakázky za x miliard a nákup pandurů). Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pro bakalářskou práci musíte mít i nějaké podklady. Myslím si, že podklady typu "TV nova říkala .., MF Dnes napsalo.." není dostatečně kvalitní pramen pro takovou práci.

Pokud nemáte dobré zdroje ve vojsku, tyto informace ani nezískáte. A pokud tyto zdroje máte, zřejmě porušují nějaká tajemství -což může být i o kriminále.

Vybral bych jiné téma.

hodnocení

2x

Naše armáda...a jeden problém?

AČR má problémů tolik, že je jen heslovitě popsat, tak těch 30 stran nebude stačit.

- Pandury se těžko opravují...a když vjedou do vody tak do nich teče jak do cedníku

- vojáků je tak málo, že by se z nich dala stěží postavit dvě mužstva na fotbal

- generálovů je víc než mužstva

- nesmyslné nákupy techniky

atd atd.

doplněno 08.11.19 14:25:

*generálů...

iz*
hodnocení

1x

Podle čeho kamarádka zvolila téma? Měla si vybrat téma, o kterém něco ví a k němuž má (může dohledat) podklady.

vilik*
hodnocení

0x
Já bych se zaměřil na výběrová řízení na zbraně a vybavení. Jak může být efektivní nákup pandurů za miliony, když fabka v základu za 200 tisíc jich zlikviduje 5 naráz. Ať místo toho kupují skodofky.

lidus*
hodnocení

0x

Jelikož jsem rodačka z Vyškova a dost pánů ve funkci z posádky znám, zašla bych za nimi a ptala se, jistě by mi co by mohli řekli. Ovšem jelikož armáda toho moc neřekne, asi by se mi až tak dobře nepsalo. Mimochodem, nechápu proč se ptáte za kamarádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]