Nejste přihlášen/a.
kamaradi porad mluvi o sexu a ja ho jeste nemel,porad mi neco rikaji, mam se na ne vykaslat a ignorovat to?
popripade kam bych mohl zajit nebo jak bych to mohl zmenit, je mi 20 let
rad bych uz mel taky sex,ale nejak se mi nedari
asi vam to prijde divne :/
4x
Kamarádi možná nějaké zkušenosti už mají, ale možná také ne a jenom se předvádějí. Máte 2 možnosti: buď budete perlit a vymýšlet si, jako kdybyste už ty zkušenosti měl, nebo to budete ignorovat. Abyste se pustil do vztahu kvůli sexu je nesmysl, opravdu to za to nestojí. A možná byste se divil, kolik takových nezkušených i starších mužů je. A kupodivu i žen.
2x
a přitom čert ví co je na těch jejich báchorkach pravda
V klidu se usmívej a nenech se rozhodit tvúj čas přijde
Dřiv nebo později se najde děvče co tě vypustí jak bazén a pokud si nedáš bacha vypustí i tvou peněženku a tvé životní naděje a sny
1x
0x
Seznámila jsem se v práci. Moje máma taky v práci. Hodně vztahů u nás vzniklo v práci, velká firma. Kamarád mi říkal, že on se seznamuje na seznamce na netu. Kamarádka se seznámila v ZOO s ošetřovatelem, chodila pomáhat ke zvířatům, asi brigáda. Dělala sport a masáže, hodně kamarádů získala i tam, myslím. Další kamarádka spíše na zábavách. Další se seznámil v práci, chodil na brigády do různých firem.
Snadněji se taky seznamuje někdo, kdo je pohodový a samý úsměv, než nešťastný.
U nás v práci měl právě nejvíc báchorek a zkušeností jeden 40 letý panic, jenže občas řekl něco, co ho naopak prozrazovalo.
Ale já jsem asi jinde. K žádnému z kluků na vesnici, co se vytahují, co a jak dělali, bych se nepřiblížila. Pokud chce někdo mluvit i o mých intimitách, zranilo by mne to hodně, taky mám pocit, že takový kluk nepoužije city. To mne děsilo. V takovém případě je privát napoprvé asi nej, takovou ženu sdělování intimit, možná nezraní. Ono těm klukům jde často stejně jen o množství.. Takové předhánění se mi nikdy nesedělo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.