Nejste přihlášen/a.
Já ti něco povím. První mobil jsem si koupil, když mi bylo 20 let, to byl rok 1996. EuroTel. Žádný SMSky posílat neuměl, mám pocit, že tenkrát se platilo i za příchozí (!) hovory. A tak jsme si telefonovali. Jenom občas, krátce, stručně. No a jinak jsme si VŠECHNO, co jsme si chtěli říct, říkali face to face. Nepotřebovali jsme každej večer od toho druhýho dostat 65 SMS na téma, jak beze mě nemůže žít. A žijeme dodnes...
A taky si pamatuju, jak jsem se učila na něm a nešlo mi to. Bylo to složitý učení podle návodu. Mobil byl těžký a tlustý. Ne lehoučký a do ruky, jako dneska.
Dobrý den. Ne každý píše rád a třeba Vás nechce svým písemným projevem odradit. Buďte ráda za to randění, objímání a líbání. To Vám žádné psaní nenahradí. Pokud Vám na něm záleží a máte ho ráda, neřešte kraviny a užívejte si to!
Můžete si místo psaní volat..
Někdy v roce 1978 jsem chodil s holkou, vzdálenou cca 100 km. Vídali jsme se každý víkend. Psali jsme si na tehdejší dobu velice často - 1x za 14 dní. Ty dopisy měly i několik stran rukopisu. On takový dopis totiž šel 3 dny, takže to skoro nemělo cenu. O to víc jsme se těšili na setkání .
Něco takového si dnešní mladí ani neumí představit a kdyby náhodou měli být pár hodin bez mobilu, asi by to nepřežili. Na tu techniku lidstvo vyhyne a nebude to dlouho trvat .
Mimochodem - taky nerad píšu SMS, bolí mě z toho klouby na prstech .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.