Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prase a catering na svatbu

Od: tomas21 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,mám par dotazu kvuli svatbe ,cca 60lidi,svatbu planuji kousek od Prahy (Škvorecký dvur)..chtěl bych 30kilove sele,nam nabídku naložene sele za 110kč za kilo,plus gril na víkend za 900kč, je to si 10km od místa svatby,chci se optat jak se pohybují ceny 30ti kiloveho selete,nebo popřípadě kde odebírate,pro mě by bylo nejlepší ,sehnat i kuchtíka na točení selete:-D dale se chci zeptat na catering(oběd +raut) mám nabídku 520kč na osobu,ceny právě moc nevím ,tak se ptám a rád budu za každou radu ,sele,catering,kde koupit,kde sehnat atd .díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pašíků už jsem něco snědl,ale 30 kg je dost, musí se odřezávat a opět dopékat. Já preferuji 20 až 25 kg. A asi to nebude jediné jídlo, tak by to mohlo stačit.

lidus*
hodnocení

0x

Selata pečeme, udíme a grilujeme často a mě se pro tolik lidí 30kg selátko zdálo být malé. Hledala jsem a zkuste počíst třeba zde, je to perfektní servis hakl-peceni.cz/... oběd ano, ale proč ještě raut když máte sele? To vám stačí udělat mísy-šumka- salám, sýr- několik druhů, zelenina, ovoce, misky salátu, pečivo a výjde to levněji, předpokládám, že cukroví máte zajištěné.

hodnocení

0x

Ač se to nezdá, tak 30 kilo sele na šedesát lidí nebude nic moc.

Na svatbě našich mladých bylo lehce přes 40 lidí, přesně jsem to nepočítal a padly dvě vepřový kýty, každá tak bratru kolem deseti kilo a dvě krůty, taky každá kolem deseti kilo.

Samozřejmě, je to na dlouho, než se vše propeče. Krůty alespoň šest hodin než je skrz. Proto beru od řezníka kýtu vždy už vyuzenou a na grilu se jen vlastně ohřívá.

Samozřejmě záleží na vkusu každýho soudruha, ale mě sele nijak neimponuje. To maso je prostě ještě moc mladý a takový řídký. Prostě nic moc.

Krůta je podstatně lepší, když ji v připraví přímo na gril, je to lahůdka. Jezdím si k Jičínu přímo do drůbežárny a nemá to chybu.

jurajjuraj*
hodnocení

0x
30 kilové sele na 60 lidí? kapku málo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]