Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych si koupit vape ( e-cigaretu ) a máme tady Vaprio.cz.Našel jsem si i, ale nevím jestli si to mohu vyzvednout.Mám občanku, ale není mi 15 let.Mám tu občanku, kterou můžete mít dříve.Mám kamarádku, která má občanku 14+ a prodali jí normálně vape s e-liquidem i žhavící hlavou.Též bych to chtěl, ale kdybych se jí zeptal, udala by to na mě rodičům.Prosím pomozte
neodpovím ti na dotaz, protože mi to přijde hloupé a snad se zamyslíš.a fakt to potřebuješ? já už mám dávno občanku, můžu kouřit, vapovat, pít, souložit, být venku bez omezení...a stejně mám nejlepší pocit, když si můžu jít zaběhat ranní přírodou...apod. To je fakt okolo 15let taková nuda?
...a já zase uznávám, že člověk chce co nejdříve vyzkoušet co se dá. Taky jsem byla ráda, že můžeme pít od 18let nikoli od 21let. Přišlo mi to šílené, o co všechno bysme přišli čekat až do 21let. Taky jsem chtěla být venku neomezeně a né chodit domů ve 22hod. Myslela jsem si, že o něco přicházím...a věř mi, o nic jsem nepřišla. Přišla jsem jen o smutné, trpané alkoholové dojezdy, kdy nad ránem už někteří sotva mluví a nebo se snaží ojet kdekoho atd. Zapalovala jsem si cigaretu i za chůze na vlak, mrzli jsme venku několik hodin jen proto abysme mohli tajně kouřit a pít...dnes už mi to přijde nechutné a hlavně nevkusné. Chápu, že si na to musíš přijít sám, nemůžu moralizovat
Když to neumíš koupit=nepotřebuješ to tak na to zapomeň.Koukám že nejenže jsi ještě hloupý že chceš začít kouřit,ale spíše by se měl věnovat učivu ZŠ a vIpálit z poradny a vzít učebnici jazyka českého!
Hele tak ty mi tady nebudeš nic říkat! Nebyla to odpověď na mou otázku a chodím na gympl, takže ticho buď
To jsi upadl na hlavu, že chceš kouřit? To tě dospělým neudělá. Normální je nekouřit. Kouří jen slaboši, kteří nemají pevnou vůli. A povšimni si, jak kuřákům je cítit z úst. To tě holky "pochválí".
E-cigarety od 18 let a kvalitní vaporizér stojí od 2000,- výše,to máš tolik peněz a není ti líto je za to dát? Moderní je nekouřit !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.