Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě e-cigarety

Od: tejpek odpovědí: 17 změna:

Ahoj, chtěl bych si koupit vape ( e-cigaretu ) a máme tady Vaprio.cz.Našel jsem si i, ale nevím jestli si to mohu vyzvednout.Mám občanku, ale není mi 15 let.Mám tu občanku, kterou můžete mít dříve.Mám kamarádku, která má občanku 14+ a prodali jí normálně vape s e-liquidem i žhavící hlavou.Též bych to chtěl, ale kdybych se jí zeptal, udala by to na mě rodičům.Prosím pomozte

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

3x

neodpovím ti na dotaz, protože mi to přijde hloupé a snad se zamyslíš.*smich*a fakt to potřebuješ? já už mám dávno občanku, můžu kouřit, vapovat, pít, souložit, být venku bez omezení...a stejně mám nejlepší pocit, když si můžu jít zaběhat ranní přírodou...apod. To je fakt okolo 15let taková nuda?

doplněno 06.11.19 17:03:

...a já zase uznávám, že člověk chce co nejdříve vyzkoušet co se dá. Taky jsem byla ráda, že můžeme pít od 18let nikoli od 21let. Přišlo mi to šílené, o co všechno bysme přišli čekat až do 21let. Taky jsem chtěla být venku neomezeně a né chodit domů ve 22hod. Myslela jsem si, že o něco přicházím...a věř mi, o nic jsem nepřišla. Přišla jsem jen o smutné, trpané alkoholové dojezdy, kdy nad ránem už někteří sotva mluví a nebo se snaží ojet kdekoho atd. Zapalovala jsem si cigaretu i za chůze na vlak, mrzli jsme venku několik hodin jen proto abysme mohli tajně kouřit a pít...dnes už mi to přijde nechutné a hlavně nevkusné. Chápu, že si na to musíš přijít sám, nemůžu moralizovat;)

tejpek
hodnocení

Jedina vec : ZAVIDIM

hodnocení

3x
Nebuď blbej a nenechávej se stáhnout stejně nevyzrálým okolím. Myslíš, že budeš s cigárem hustokrutej? Možná tak jen před hloupými kámoši. Ano, hloupými. Nebo snad někdo soudně uvažující dobrovolně ničí jen kvůli jakémusi image svoje zdraví a investuje do toho ještě spoustu peněz? Můžu Ti přesně říct, jak to probíhá. Začneš elektrikou, přejdeš poměrně rychle na klasické cigarety, často i nějaká ta tráva nebo další matroš. Ve čtyřiceti budeš mít vychrchlané plíce, zdraví celkově v háji. Do té doby utratíš za kouření desetitisíce(opravdu nepřeháním), které bys mohl dát do svých koníčků či potřeb. Závislost získáš v Tvém věku velice rychle a zbavit se jí Tě pak bude stát obrovské úsilí i peníze, velmi často bez úspěchu. Nestyď se odmítnout tlak okolí, velmi rychle bude opadat a za pár let už bude Tvé nekouření pro kámoše "normální"...
tejpek
hodnocení

Hele kamaráde, chci začít a skončit takhle.Bojim se cigaret a drog.

hodnocení

1x

Když to neumíš koupit=nepotřebuješ to tak na to zapomeň.Koukám že nejenže jsi ještě hloupý že chceš začít kouřit,ale spíše by se měl věnovat učivu ZŠ a vIpálit z poradny a vzít učebnici jazyka českého!

tejpek
hodnocení

Hele tak ty mi tady nebudeš nic říkat! Nebyla to odpověď na mou otázku a chodím na gympl, takže ticho buď

Hmm dle tvého vyjadřování a jednání ke druhým, chodíš tak max do páté pomocné chlapečku nikoliv na gympl. za mých mladých lůet by se gymnazista styděl napsat veřejně slovo s hrubkou.

hodnocení

0x
V 15 letech kouříš? No nic, od moralizování tu nejsem. V obchodě kamenném by to správně prodat neměli,je to ošetřené zákonem, ale sám urcite vis,ze nekteri prodejci na to noc nedbaji. Na internetu vím, že je objednávaji i bez nutnosti obcanky a ani jednou s tim dorostenci neměli problém.na ofiko shopu s kamennou vydejnou nevim nevim..
tejpek
hodnocení

mam husti kamose ktery mi pomuzou a neni mi 15 nejsem tak starej

Tak myslím, že místo vapování by bylo mnohem lepší s tím dospíváním začít postupně.

hodnocení

0x

Pokud vím, e-cigára jsou stejně jako normální cigára prodejná až od 18 let.
Škodlivá jsou jen o trochu méně a začínat s nimi je hovadina, takže radu k jejich obstarání nečekej.

tejpek
hodnocení

super ale moji kamosi je taky maji plssss pomoz

hodnocení

0x

To jsi upadl na hlavu, že chceš kouřit? To tě dospělým neudělá. Normální je nekouřit. Kouří jen slaboši, kteří nemají pevnou vůli. A povšimni si, jak kuřákům je cítit z úst. To tě holky "pochválí".

tejpek
hodnocení

hele kamo, neni to odpoved. vipal

Hele, nejsem žádnej tvůj kamo. Taková nedochůdčata mezi kamarády nemám. Na to, že máš mlíko na bradě jsi dost voprsklej. Von tě život naučí.

hodnocení

0x

Elektronické cigarety jsoublbost. Možná mají nějaký smysl pro kuřáky, kteří toho chtějí nechat,ale to se říká kdoví jestli. On totiž nikdo pořídně neví, čím vším mohou škodit a ani vám nikdo pořádně neřekne, co přčesně obsahují. No ale začínat takhle s kouřením js cesta do pekel.

hodnocení

0x

E-cigarety od 18 let a kvalitní vaporizér stojí od 2000,- výše,to máš tolik peněz a není ti líto je za to dát? Moderní je nekouřit !;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]