Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam putuje balík ze zahraničí?

Od: mila159* odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, objednala jsem si balík v srpnu ze zahraničí. Již 2 měsíce je údajně v České republice, ovšem neobdržela jsem nic. Prodejce odmítá vrátit peníze, jelikož podle přepravní společnosti byl balík úspěšně doručen. Co teď?
Kam se mohu případně obrátit? Mám číslo balíku (zahraniční tracking number). Možná je na chybě Česká Pošta, ovšem nevím, kde by balík mohl být skladován, ani koho případně kontaktovat.
Děkuji mnohokrát za jakékoli nápady a pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Tak pokud máte tracking number, tak ho zadejte na stránce České pošty a uvidíte, kde se balík nalézá. Tipuji to na celnici.

postaonline.cz/...

mila159*
hodnocení

Zahraniční tracking number, které jsem dostala, bohužel není v evidenci u České Pošty. Je tu možnost zavolat, popřípadě osobně dojet a zeptat se na balík přímo na celnici? Jak dlouho zůstávají balíky na celnici, pokud se s nimi nic neděje (nejsou zasílány dál tam, kam mají jít)?

tady konci vsechny zahranicni zasilky co jdou k nam postou, zavolat zeptat se, spis nez podle cisla to najdou podle jmena

Praha celní pošta ceskaposta.cz/...

vyměňovací poštou Praha 120, Plzeňská 139/290, Praha 5 Košíře

Informace o zásilkách: Tel.: 954 222 000 PoPá:
8:00 - 17:30 hod.
Email: sklad.praha120@cpost.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]