Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říct holce

Od: mr* odpovědí: 5 změna:
Ahoj, když jezdím trolejbusem do školy často potkávám moc krásnou holku. Koukám po ní a ona po mě taky ale nevím moc co jí říct a o čem si následně povídat. Poradíte mi?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Začni tím, že se na ni usměješ a řekneš "Ahoj". Druhý den si stoupni blíž a zase s úsměvem pozdrav a řekni nějakou frázi, třeba, že je zima. A ž se hovor rozeběhne, když se ji zeptáš, kam jede, do které školy chodí. A je to.

elane

K tomu "Ahoj" bych se asi i představila: "Já jsem xx". To vybízí k tomu, aby se představila i ona a pak bych pokračovala, jak radí babkazov.

*jasne*

Babko, ty bys zbalila i mě. *smich* Ale je to dobře napsáno. Ta dnešní mobilo - pc generace už tohle neumí.

hodnocení

3x

Možnosti jsou různé. Můžeš si např. doma nechat mobil a až zase pojedeš v tom trolejbusu tak se jí zeptat třeba - "prosímtě, kolik je hodin? Nechal jsem mobil doma" (nebo mobil vypnout a říct, že máš vybitou baterku)- ona ti odpoví a ty bys pak plynule navázal třeba takto - "jedu do školy a dneska máme první hodinu ..." a pak by ses třeba zeptal - "taky jedeš do školy?" a plynule rozvinul hovor o škole, co studuje ona a co ty, jestli jí to baví atd. Samozřejmě to je smsluplné jen v případě, že v trolejbusu není na informačním panelu zobrazován čas.

Pokud jsi jí sympatický, jako že asi jo, když se po tobě dívá, tak by jí nemělo záležet na tom, že dotaz např. na čas je jen evidentní záminka k navázání hovoru.

Jiná možnost je např. zeptat se jí - "prosímtě, víš, která linka jede do ..." (nějaké městské části) a pak říct, že tam po škole potřebuješ něco vyřídit, a zeptat se jí, jestli taky jede do školy ...a opět navázat hovor o škole nebo o zaměstnání

Je potřeba ten hovor "nasměrovat" na tu školu popř. zaměstnání, protože o ní zatím nic nevíš a škola nebo zaměstnání je téma, který se dá rozvinout, ve smyslu, předmět XY mně baví, předmět AB mně nebaví. Pokud by např. řekla, že jí dělá problém matematika a ty matematiku umíš, můžeš nabídnout pomoc.

Další možnost je říct třeba - "dneska je ta doprava ale zasekaná" (samozřejmě když je např. nějaká dopravní zácpa). "Jedu do školy, a první hodinu máme přísnýho profesora .." A opět by následoval dotaz - "taky jedeš do školy? "... atd.

Jiná možnost je se např. zeptat, jestli by měla drobný za stokorunu, že si potřebuješ něco koupit v automatu ve škole. Třeba bys řekl. Nevzal jsem si dneska z domu pití ... A opět by následoval dotaz, jestli jede do školy.

Vymýšlet nějaký komplikovaný dotaz nebo důvod hovoru nelze, protože jí neznáš. A pokud má zájem se bavit, tak jí bude jedno, že jsi začal hovor banálním dotazem např. čas. Ale to, že po tobě kouká, ještě neznamená, že nemá přítele. Takže i když s ní začneš hovor a příště bys v hovoru pokračoval, tak to ještě neznameá, že příjme pozvání na rande.

jmeno
hodnocení

0x

Ale pospěš si, holky nemají rády váhavé kluky. Možná se do tebe také zakoukala a tak na tebe určitě celý den myslí. A jestli je to hezká holka, mohl by ti jí někdo vzít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]