Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčebné konopí na předpis

Od: bubla® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s léčebným konopím,

zajímala by mě hlavně cesta jak se k němu dostat,

jaká je dostupnost,či cena.

Ptám se protože,lékařské využití je nespochybnitelné ale zákony jsou věc druhá,trímpádem se celá legislativa mým pohledem kříží.

Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

K čemu předražené léčebné konopí? Nepoznám rozdíl mezi léčebným a neléčebným. Mám RS, konopí mám delší dobu, vždycky je cesta jak se k němu dostat levněji než na předpis. Pokud vaše diagnoza konopí podporuje, ptejte se svého lékaře. Já svému říkám: mimo zápis, jsem na konopí, od té doby neznám svalové křeče, spím jako nemluvně a na ty vaše léky kašlu, stejně byly na nic. Hezký večer.

hodnocení

Definice léčebné je špatně,zkušenost mám s legálním CBD konopím(max -0,3%thc),ale cena ani produkt samotný mi nevyhovuje.

Ano,vždycky je cesta,to vím taky,ale do basy kvuli záhonu s konopím jít nechci.

Otázku jsem položil protože mě zajímá zda má někdo zkušenost s konopím léčebným na předpis.

"Neléčebné konopí" to může být třeba s vysokým obsahem THC,což může způsobit psychické problémy.

Mám podobný názor jako vy.

pb®
hodnocení

1x

Zákon o léčebném konopí psal idiot. Pokud vím, tak poměr účinných látek může být i u konopí na recept velmi různý. Vy však potřebujete konopí s vysokým obsahem CBD a nízkým THC, případně CBD:THC 1:1. Jenže zákon umožňuje jako léčebné vydávat i model s vysokým THC a nízkým CBD a to je vhodné leda tak pro huliče.

Nejlíp uděláte, když si přes internet v seed bance objednáte pár semen opravdu léčebného modelu, s obsahem THC do 1% a CBD přes 15%, to je opravdu léčebné konopí a nikdo se po tom nemůže zhulit. Já bych volila feminizační samonakvétačku, kdy nemusíte řešit, jak rozpoznat samce od samice a která má danou dobu kvetení a vyroste a vykvete za 3 měsíce. Jsou to tedy mrňavé kytky do jednoho metru, nemůžete očekávat veliky strom (a velký výnos), ale zas nemusíte řešit, jak to schovat a jestli to v říjnu vůbec stihne dokvést.

Zákony nejsou dobré, i můj spolužák, co má firmu na zpracování konopí a extrahuje z toho CBD a pak to dává do kosmetiky a do léčiv (léky nejsou dostupné u nás, špatná legislativa, ale léky vyrobenými u nás se léčí na druhém konci světa), musí pěstovat konopí technické. To má nízký obsah úplně všeho a z té masy pak musí to CBD extrahovat.

hodnocení

Zákon o léčebném konopí psal idiot,s tím souhlasím.

Nemusím daleko abych dal příklad,Německo tam se projevil raketový BOOM,asi to umějí legislativovat efektivně,jakby smet státy USA,holandsko o tom ani nemluvě.

Ano, samonakvétací semínka jsou super,vlastní zkušenost z letošního roku,jelikož jsem dlouholetý hulič poměr CBD:THC bych určitě volil spíše 1:1.

Po zkušenosti s legálně prodejným cbd konopím,které je pro mě finančně nedostopné,prostě je předražené(že by daně) a mě nevyhovuje.

Ale otázka byla špatně položena,a já se chci zeptat na konopí na lékařský předpis,jestli s tím má někdo zkušenosti?

Na druhou stranu jak má pacient poznat která látka bude efektivně zabírat v určitých problémech?

Podle mě je tato legislativa zanedbaná a mnohem jendnoduší,a né li lepší-efektivnějsší je samopěstování,protože si sám člověk může vybrat jaký poměr,monožství THC/CBD chce dosáhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]