Nejste přihlášen/a.
Já bych řekl, žes posrala, co se dalo a teď nevíš co s tím. Holka, zažil jsem před nějakými dvaadvaceti lety naprosto totéž. Moje slečna byla úplně stejná. Vrátili jsme se k sobě cirka třikrát, ale nakonec jsem její rozmary nevydržel a odešel od ní. A nikdy jsem nelitoval. Dle mého názoru, co jsi rozbila, neslepíš. Nebo slepíš, ale už to NIKDY nebude takové, jaké to bylo, když to bylo nové. Měla jsi v rukou perlu a za moc Ti nestála, pohrdalas její vzácností i jejím leskem. Sotva ji jiná měla, všechno si ocenila, teď pomalu umíráš steskem...
Jestli ho chceš získat, máš jedinou možnost, netlačit na pilu a nechat tomu volný průběh. V klidu, v pohodě, žádné násilí. I milování může být otrava, když si ho budeš vynucovat - stejně jako uzené se přejí, když je furt. Jinak se mu zprotivíš. A nebo jít jinou cestou než on. A nechat si hezkou vzpomínku.
Hodně zdaru.
No já holka nevim, nevim. Role se obrátili. Teďkon si ten zamilovanej člověk ty no. Možná, kdyby si snim všechno probrala od začátku, jako myslim úplně od začátku tak si myslim, že by se to nějak vyřešilo. Já bych se ho zeptal rovnou jestli se mnou chce žít nebo ne tak ať se sbalí a vypadne za tou svou kamarádkou, když k ní něco cítí. Možná miluje jinou ženu a dává jí všechnu lásku a na tebe zbyde ten strohý člověk, který je taK lakcí k tobě.
Fakt bejt tebou tak s nim všechno a proberu vše od začátku a položil bych mu ruhle otázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.