Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splácení úvěru bankou

Od: mon* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, nedávno jsem si žádala o platby do minusu ..ale jelikož mám dost úvěru tak mě to neschválili. Ale v bance mě řekli něco jako že by to za mě zaplatily a měla bych jen jednu půjčku . Máte s tím někdo zkušenosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

1x

Jedná se o tzv. konsolidaci půjček. Všeobecně je to většinou výhodné, protože splácíte jen jednu půjčku.

Jediný problém by mohl nastat v podmínkách předčasného splacení jednotlivých půjček. To si už musíte zjistit sama, zda to není zatíženo nějakými dalšími poplatky a pak si to porovnat.

mon*
hodnocení

Jako že bych měla problém když to splatím dřív?
mytrix*

Problém vyloženě ne, ale nevíme kde máte napůjčováno a například některé subjekty mohou požadovat v případě předčasného splacení poplatky. Musíte si přečíst smlouvu, popřípadě ideálně se rovnou informovat u nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]