Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám americký film

Od: skeptic odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Hledám americký film, výroba odhadem 95-00. Variace na nesmrtelné téma maso pro doktora Jacksona. Český dabing. Odehrává se to kdesi ve státě Washington, Oregon, možná Montana, zkrátka severozápad USA. Hlavní hrdina (dabing Pavel Vondra - to si pamatuji) byl někde odchycen a je mu odebrána ledvina. Dostane se pak do špitálu, kde se o něj vzorně stará jakási mladá pohledná lékařka. Přeskočí jiskra a jak divák správně tuší, doktorem Jacksonem je právě ona. Víc si toho nepamatuji, snad jen, že se to dost točilo kolem těžby dřeva - prostředí, téma. Děkuji. *nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kpt
hodnocení

1x
Film se jmenuje "The Donor" 1995

hodnocení

0x

U nás se ten film promítal pod názvem Sanitka. Ta sanitka se objevovala na různých místech a unášela lidi, kterým pak násilně odebírali orgány. Bohužel jsem ten film také sháněl a nenašel.

doplněno 07.11.19 00:30:

Opravuji mou odpověď, trochu jsem se zmýlil. Ten film se u nás jmenoval Kandidáti života a smrti a je to německý thriller s prvky hororu.

ben®

ferax - tazatel se ptá na jiný (podobný) film - viz jiný děj, který v dotazu popisuje (a má být americký).

OK, tak jsem to pomotal. Sorry. Ale aspoň se mi povedlo ten "můj film" nyní najít..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]