Dobry den, v pondělí jsem dostala měsíčky, trvají mi 5 dní krvácení a pak špinění pár dní. V sobotu jsem odjela k příteli, zkoušeli jsme to, jenže jsem byla panna, takže to moc nešlo, bylo to jen na kraj a přes bolest jsme toho nechali, bylo to tak čtyřikrát zasunutí, ne nijak hluboké Potom jsem si všimla na kalhotkách trochy čerstvé krve a pak té tmavé, ještě jsem spinila takže zřejmě mě přítel odpanil. Už je to týden, teď jakoby trochu spinim a bolí mě v podbřišku chvilkami Je možné, abych byla těhotná když není z čeho a navíc to bylo na konci menstruace? Vím, že to je hloupý dotaz ale jsem z toho špatná, děkuju za rady
Ahoj, nerozumim Tvemu uvazovani. Nevim, kolik mas let, ale proc se pokousis o souloz bez kondomu nebo jine ochrany? Teoreticky je mozne vse, i kdyz jsi na konci menstruace... Ted Ti asi nikdo neporadi, tohle jsou ryze individualni veci, musis pockat a udelat si test. Spinit muzes z mnoha duvodu, ale to jiste vis. Snad popremyslej o tom, jaky chces mit dalsi sex. Pamatuj na ochranu, soukromi, uvolneni a na to, s kym se do toho poustis. Pouzijte klidne i lubrikant a hlavne se nenech tlacit do nechraneneho sexu, vzdy mysli i na sebe a to, co chces a nebo nechces.
V žádném případě těhotná nebudeš. Pokud chceš věřit a být v pohodě ,kup si v lékárně test stojí asi 500 Kč. A většinou 7 dní a před mesickama a po nich bys z 99 % neměla otěhotnět. Ale přírodě neporucis.
julie*
Neblaznete s temi 99%... Znam par zen, ktere na to spolehaly a i tomu navzdory otehotnely. Mlada holka s mladym protejskem by nemeli zkouset spolehat na plodne dny... A trepat se pak obavami, zda muj mlady pritel stihnul skutecne vcas...
houbes*
Píšu ale přírodě neporucis. To je odpověď na váš koment.
Cože? 7 dní po menstruaci, že by žena neměla na 99% otěhotnět? Vždyť právě těch 7 dní po menstruaci už standardně žena může mít plodné dny. 7 dní po menstruaci je ideální doba na zadělání mimča
houbes*
Pb. Máte pravdu měl jsem na mysli potratovou pilulku. Měl jsem jednou takovou příhodu a přítelkyně mi řekla, že je hodně chytlavá, takže po souloži dostala strach. Jeli jsme koupit potratovou pilulku, mám za to že v balení byly dvě za cenu 500 Kč. Omlouvám se , že jsem to popletl odpověď tazatalce. No nebudu vám ani snad vyprávět když jsem v lékárně to po nich vyžadoval. Chtěli občanský průkaz přítelkyně, ta se styděla tam jít takže jsem je tam přemlouval. No hrozná a trapná situace ,nakonec se na demnou snad i rozplakali a pilulky mi prodali. Omlouvám se , že 99% nebude pravda a snižuji na 66 %
Jeste snizit pravdepodobnost. Infa ktera podavate nejsou pravdiva. Pilulka, kterou jste s pritelkybi kupovali nebyla potratova, ale pilulka po. Nezpusobi potrat ale obsah hormonu prerusi ovulaci nebo pri jiz vzniklé se snazi zabranit oplozeni vajicka.
houbes*
Děkuji za doplnění informací. Třeba některé dívky tohle ani neznají, že neco takového existuje. Ale nevím jaké to může mít následky Do budoucna, když by opravdu chtěla jednou otěhotnět.
U ženy, která má již ustálený pravidelný cyklus, by se to stát nemělo. Ale u mladé dívky čert nikdy neví. Proč si tuto otázku každý nepoloží před tím, než to udělá, ale vždy se najednou bojí, až když už je po tom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.