Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem zkušeným harcovníkům Bylo mi 25 a měl jsem první sex s ženou stejně starou. Je nám společně fajn..až tedy na vaginální sex. Partnerka má pravděpodobně zkušeností víc a pro ni to první sex údajně nebyl. Po předehře polibky, jsem se do ní snažil zasunout penis ale problém byl v tom, že jsem se nedostal dál než cca 4cm. Připadalo mě, že musím opravdu moc tlačit na pilu...abych se vůbec na ty 4cm dostal...když se nedařilo, ztratil jsem apetit - ztopoření a po hodině jsme to zmákli, zkusili znova pouze orálním sexem. Po třech dnech jsme to zkoušeli znova a scénář se opakoval. Já měl vždy za to, že do vaginy se penis zasune bez nějakého tlačení. Tn den jsem na ní zkusil vibrátor, který fungoval ale opět jsem měl pocit, že se hodně nadřu a jde to obtížně zasouvat. Když jsme se seznámili, řekla mi, že má malou vaginu dokonce se svěřila, že byla i znásilněná ale netuším, kde může být problém? V tom, že jsem bez zkušeností nebo v tom, že měla takovou škaredou zkušenost? Nedokáži se v tom nějak sám zorientovat a jelikož o rozchodu s ní ani jen neuvažuji, napadlo mě zkusit sexuologa. V každém případě mě napadlo, poradit se i tady, protože sem píše celá naše rodina :D
Nejdříve navštívit gynekologa a jemu se svěřit. Jestli je slečna opravdu tak malá a úzká, že by styk byl s problémy. Gynekolog má v ruce tisíce žen na porovnání.
Slečna může být i v křeči následkem dříve prožitého traumatu, tady by potom ten sexuolog byl namístě.
Dejte si třeba také dvojku vína a zkuste lubrikant.
Bude to problém psychického rázu, jestliže byla znásilněna, nedokáže se uvolnit. Vagina je velmi pružná záležitost, tudy projde i dětská hlavička, takže by bylo asi vhodné navštívit psychologa nebo sexuologa. A lublikační gel používáte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.