Nejste přihlášen/a.
Zdravím je mi 38let
už dva roky mě trápí pocit na malou.Po vymočení mam ihned pocit ze musim zase na malou ale jsem normalne vymocen.U uruloga jsem byl.Probehl ultrazvuk močového měchýřea u vyšetrění prostaty-ta je mírně zvětšena.Pred 14dni jsem si byl zabehat a po 4km jsem musel zastavit a močit ale nic neslo,byl to takovej pocit jako kdyz jdete uplne na posledni chvilku.Trvaloto asi 10min a pak zase bolest co mam 2 roky.Vadi mi i tesne kalhoty vic me to jakoby tlaci.
Zkoušel jste přímo urologické čaje?
Bylinkové čaj s obsahem hluchavky bílé, kopřivy, řepíku lékařského.
Vynechte anebo snižte džusy, jižní ovoce typu pomeranče, mandarinky, grepy, též snižte přísun čistých bílkovin /jestli nejíte moc jogurtů, tvarohů, kuřecích prsou, nepijete mnoho mléka/.
Zacvičte si třikrát týdně podle internetových návodů na trup, střed břicha, při cvičení správně dýchejte, záda udržujte v teple, omezte studené kalhoty, holá záda.
Máte myslím chronický nebakteriální/bakteriální zánět prostaty je to velmi svízelné onemocnění a urologický hrobeček.Vím o čem mluvím,Já s tím bojuju roky období jsou horší lepší a mám s tím velké zkušenosti.I ty časté prujmy které zminujete k tomu ač se to nezdá s tím souvisí.Prostata leží na konci tlustého střeva u konečníku obklopená svalstvem protkaným milionem nervu a žlázek,A ovlivnuje stašně věcí v těle.
Myslím že budete mít hrdlo močového měchýře ve spasmu,sevření proto to neustálé šílené nutkání.To by měla odhalit cystoskopie pokud jste na ní byl.Určitě Vám odebírali i ejakulát na přítomnost bakterií ale ani to není spása někdo tam bakterie má a je bez příznaku,někde ne a problémy má a naopak,ATB jsou problém protože do prostaty pronikají velmi težce a tím vlastně nepomohou,
Jak už bylo psáno teplo,teplé koupele (uvolnuji tělo a pánev),pohyb,cvičení protahovací,někomu pomuhou masáže prostaty(nic spoečného s erotikou),nesedět na zadku u PC.Prostě tam dole v pánvi se to pořád musí "hýbat a prokrvovat"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.