Dobry den, mám pár týdnů přítele. Několikrát jsme měli pohlavní styk, jenže partner má odhadem průměr penisu asi pět centimetrů. Mě to docela dost bolí, a to pokaždé, zkoušeli jsme lubrikační gel, jenže to nepomohlo. Dostane se do mě, ale ta bolest je téměř nesnesitelná. Je se mnou něco špatně? Čím to může byt způsobeno a existuje nejake reseni? S partnerem bych rada zůstala, ale takhle to asi dál nepůjde.
Nejsi dost vzrusena. Pochva se dostatecnym vzrusenim jak dost dobre sama lubrikuje, tak roztahne. Takze radim pracovat na tvem dostatecne vzruseni. A uvolneni. To jde ruka v ruce.
Tyhle problémy jsou spíš o psychice. Jednou tě to bolelo a pak už k tomu přistupuješ se strachem že to asi zase dopadne špatně.
lisa*
Naopak.. vždycky si docela optimisticky rikam, že tentokrát už to přece musí jít. Ze by si ta pochva mohla ,,zvyknout" a nějak se na tu velikost adaptovat. Ale je to pořád stejne.
Nicméně psychika je potvora a pokud bys to neřešila bude se to spíš zhoršovat. Měla bys to konzultovat s doktorem spíš než na poradně. Je to trochu divný když ti v tomhle radí chlap ale můžu tě ujistit že takový průměr není nic co by se tam nemělo v klidu vejít. Nikdy jsem s tím problém neměl.
lisa*
Dříve jsem mela par partneru s menšími rozměry a všechno bylo ok. Je mozny, ze bych proste byla moc uzka? Dekuju vam za ty odpovědi, moc si toho vazim.
Některé ženy mají méně pružnou pochvu, než jiné. Možná jim to ani gynekolog kvůli jejich psychice neřekne, ale může to vidět. Prý existuje až 15% žen, které mají v pochvě vchod do dělohy dole, ne až nahoře, jako jiné. To pak souvisí s pružností. Můžu poradit pomocí Jógy. Zkuste předklon s napnutými nohami, dotkněte se dlaněmi země. Cvik na netu Uttanasana max 15 sekund a sledujte čas, jak povolují svaly nohou. Stejný čas by mohl fungovat i na jiné svaly těla. Platí, že při klidové joze povolují svaly lépe, než při pohybové třeba kmitáním. Tak existuje fígl. Na začátku sexu vsunout penis až maximálně nejdál a tlačit dopředu (i za cenu bolesti, ale bez pohybu se pochva nepoškodí). Ale jen bez pohybu. Obejmutí s penisem v pochvě. (Možná by šlo i kdyby se žena snažila stáhnout svalama pochvy navíc penis, nevím.) Na kolik sekund takhle protáhnout svaly před sexem, Vám pomůže poradit ten cvik z jógy. Bolest při sexu se tím pak omezí. Někteří muži se ale bojí, že jim nevydrží erekce. Tohle napnutí svalů uvnitř opravdu funguje proti bolesti při menší pružnosti. Porod pak napnutí svalů změní taky.
Jak s kterým. Toho mého by se asi nezeptala. On moc komunikovat nechce a bavit se. Asi máte dobrého. Tak to máte štěstí. Dobrý stojí 1 000 Kč za rok. Nebudu dávat 1 000 Kč, když tam jdu jednou za rok a strávím tam 20 minut.
kami*
No, my vycházíme z toho, že je tazatelka úplně zdravá, ale nemusí to být pravda. U nás taky není čas mluvit o sexu na gyneklogii. Ten čas si najde sexuolog, ten by pomohl se sexem a má další informace, co dělat, když je problém
Pokud ho má ohromnýho a nedostane ho do vás, tak nedostane. Nic se nemá dělat násilím. Taky jsem to zažila. Byl hodně vysoký a měl ho velkýho a tlustýho a moc to nešlo do mě ho dostat. Pak jsme se rozešli. Nevím, co s tím poradit. Ale můj gynekolog tak nechce pomáhat a nemá rád své pacientky, že přejdu zřejmě k jinému. Ten nevím, jak by mi s tím poradil. Neumím si to představit. Je to napsané i v hodnocení lékařů o něm, že je takový. Musela jsem si říct i o prášky sama. Jinak na nic se neptal. Opravdu na nic. Prostě nezájem o pacienta.
Tak to vám tady asi nikdo nepomůže. Buďto váš partner bude ohleduplný a zasunovat s citem a po předehře, kdy jste otevřená a nebo zajít k lékaři aby vám nějak i operativně pomohl.Tohle je pouze o vás a vašem gynekologovi. Tady je každá rada marná
Taky jsem to zažila. Po každým styku natržená pipina . Bohužel jsem dost často do té trhliny i při maximální hygieně dostala zánět, takže jsem byla imrvére na gyndě. Toto mne od sexu čím dál víc odrazovalo, takže jsme se po několika letech rozešli.
Moje gynekoložka je naštěstí super a dá se s ní o těchto věcech mluvit. Říkala mi, že jsem holt úzká a i když je tento orgán elastickej, tak některým ženám nepomůže ani ten gel. Mmch. i gynekologický zrcadla používá ty nejmenší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.