Zdravím mám dotaz ohledně vztahu. Před 3 měsíci jsem potkal slečnu v baru která u mě strávila celý víkend, po víkendu jsem zjistil že je ve vztahu ve kterém to nefunguje,týpek se sní rozešel donesl ji věci k jejímu tatkovi u kterého momentálně bydlí. Trávili jsme spolu cca měsíc v kuse a následně jsme spolu začali chodit. vse bylo fajn do chvíle kdy mi napsala že jede s bývalým na večeři... To proběhla první hádka ale nějak jsem ji to toleroval ikdyz za normálních okolností bych se na ni vykašlal (asi zamilovanost?) těžko říct ale dlouho mi nebylo tak dobře.. Pak jsem zjistil že ji vozí i do prace, to už mě fakt začlo štvát. No a pak mi řekla že jde s kamarádem na kávu bylo to někdy odpoledne, přišla večer opilá domů, řekla jak to bylo atd to jsem nějak neřešil ale pak to začalo pokračovat dále.. Začla se snim stýkat častěji dokonce snim i spala na hotelu jelikož dojížděla do práce cca 20km a dělala víkend tak prý za ní přijel dali večeři víno atd :D no a jelikož jsem asi debil tak sem to zase neřešil :D prý se znají xxx let navíc je asi o 15 let starší no a postupem času snim Chodila pravidelně do restauraci (prý je to její hobby a že to takhle dělají dlouho)tvrdila že snim nic nema, že není její typ atd. tak jsem to Nakonec stejně měsíc zpátky ukoncil, jenže bydlíme ve stejném městě takže jsem ji samozřejmě potkal a víkend dopadl jako na začátku ... Podle chování atd poznám že ke mě něco cítí ale dělá furt to stejné jako předtím s tím že už chce být sama ale pořád mi dává nějaké náznaky nevím jestli si semnou hraje nebo ze mě dělá jen debila... Ještě dva dny zpatky chtěla semnou odjet jinde strašně mi tvrdila že by se už chtěla usadit atd ..myslíte že se mám o něco snažit? Podle me neví co chce, s bývalým se stýká do teď dokonce k němu chodit hrát šachy :DD jsem naivní?
Pokud je ti s ní dobře v pelíšku, tak ji občas použij, raději s kondomem. S trvalým rozumným vážným vztahem raději nepočítej, jen by ses zbytečně trápil...
Ví velice dobře, co chce. Chce roztahovat nohy tomu, na koho má zrovna náladu. Zrovna tak, jak to dopadlo, když jste se potkali, to dopadá s každým, se kterým se schází. Taková by tě jen trápila. Vykašli se na ni a najdi si normální holku.
Spousta lidí už si vyzkoušela tyhle pseudovztahy. A pokud nejsi stejnej morální primitiv jako ona, ta tě bude jen ničit.
Buď musíte být úplně slepý, nebo opravdu ten naivní. Na takovou Kryšpínu "bezmozku" jste se měl už dávno vykašlat. No ale jesti potřebujete jenom couru do postele, tak proč ne.
Nech si jí jako občasnou milenku Vztah bych neplánoval a peníze do ní nák zbytečně taky necpal Prostě jí to táhne ještě k bejvalímu a nák si stim neumí poradit a ty by ses kvuli tomu jen zbytečně nervoval
myslím,že vám slečna řekla tak 50% svého vztahu k bývalému.Od něj má možná love a tak si ho drží.Ty máš možná větší cumlando a tak jí to vyhovuje.Buďte taky troch nad věcí.Na lásku s ní zapomeňte.
anonymm*
Řekla mi o nem až dost... Většinou mluvila v mé přítomnosti hlavně o něm xkrat řekla že už by snim nebyla ze už jim to nefungovalo,ale furt se snim stýká ... Zajímavé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.