Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem na holky?

Od: saraa* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,mám menší problém.Je mi 15 let.

Vždy se mi líbili kluci,vždy jsem se zamiloválala jen do kluka,jenže mám už nějaký věk a větší chuť objevovat.(S klukem sem ale nikdy neměla nic víc,než líbaní)S kamarádkou sme tedy si jednou daly pusu a libilo se mi to,zašlo to až k sexu.Spaly jsme spolu už několikrát,ale nic jako lásku jsem necítila.Ale teď naposledy to bylo jiné...klepala jsem se u toho..nebylo to ono.Sice mě uspokojovala,ale bolelo to a nebylo mi to absolutně příjemné,když jsem viděla nějaký film,kde to dělaly dívky,nic to se mnou nedělalo,jako dříve.ZAjímalo by mě,jakto,že se to ve mě najednou tak zlomilo a jestli mohu být nějakým způsobem na holky.

Děkuji za seriozní odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. To poznáte sama, až budete takto "experimentovat" s klukem. Ujasníte si sama, co chcete a co Vám vyhovuje víc. Zatím nemáte s čím srovnávat. Někoho ovšem přitahují i obě pohlaví..

hodnocení

1x

@saraa - mám už nějaký věk a větší chuť objevovat
No tak objevujete - nebo spíš zkoušíte a hledáte, mimoto s holkou je to jaksi "bezpečnější", že? ;)

Až si to samé vyzkoušíte s opačným pohlavím, sama uvidíte, co je pro vás to pravé.

saraa*
hodnocení

Máte pravdu,uvidím až někdo přijde..nebudu schánět jen tak někoho,jen na zkoušku :) Děkuji moc.

saraa*
hodnocení

S klukem jsem se zatím jen líbala,jakjsem psala a to se mi líbilo hodně..Ano jsou,jenže na to se mi úplně nechce věřit :/ Ale děkuji za odpoveď.

hodnocení

0x

Já jsem starší kus a ty tvoje pokusy s kamarádkou absolutně nechápu. Asi se hodně nudíš a vymýšlíš kraviny. To jsem zvědavá, co ti odpoví ostatní. Ale podle toho, kam směřuje společnost, tak za pár let se tu bude odpovídat na dotaz typu - nevím, jestli jsem zoofil nebo normální. Měl jsem něco se sousedovic psem, sle nic moc. Co si o tom myslíte?

saraa*
hodnocení

To si myslím,se nedá srovnánat,ale dobře,respektuji váš názor.Děkuji.

houbes*
hodnocení

0x
Nenechte v tomto rozhodovat cizí lidi. Pokud jste lesbička přijdete na to sama.

rypak
hodnocení

0x
Objevuj, objevuj... Ale všichni víme, kam ten hasič doopravdy patří :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]