Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám menší problém.Je mi 15 let.
Vždy se mi líbili kluci,vždy jsem se zamiloválala jen do kluka,jenže mám už nějaký věk a větší chuť objevovat.(S klukem sem ale nikdy neměla nic víc,než líbaní)S kamarádkou sme tedy si jednou daly pusu a libilo se mi to,zašlo to až k sexu.Spaly jsme spolu už několikrát,ale nic jako lásku jsem necítila.Ale teď naposledy to bylo jiné...klepala jsem se u toho..nebylo to ono.Sice mě uspokojovala,ale bolelo to a nebylo mi to absolutně příjemné,když jsem viděla nějaký film,kde to dělaly dívky,nic to se mnou nedělalo,jako dříve.ZAjímalo by mě,jakto,že se to ve mě najednou tak zlomilo a jestli mohu být nějakým způsobem na holky.
Děkuji za seriozní odpovědi.
Já jsem starší kus a ty tvoje pokusy s kamarádkou absolutně nechápu. Asi se hodně nudíš a vymýšlíš kraviny. To jsem zvědavá, co ti odpoví ostatní. Ale podle toho, kam směřuje společnost, tak za pár let se tu bude odpovídat na dotaz typu - nevím, jestli jsem zoofil nebo normální. Měl jsem něco se sousedovic psem, sle nic moc. Co si o tom myslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.