Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je moznost ze za par dnu budu mit svuj prvni sex s holkou, ktera ho taky jeste nikdy nemela.. me je 17 a ji 16.. oba to chceme a myslime ze na to jsme pripraveni.. jen ja mam takovy neprirozeny strach proste.. nikdy jsem to nedelal, nevim co od toho cekat, jaky to bude a tak.. ale hlavni 2 veci ze kterych mam strach jsou: Abych ji nejak neublizil, nevim jak ale treba pri zavadeni penisu do pochvy pry zacne holka krvacet a boli ji to.. mam z toho strach ze treba bude mit nejaky nasledky a vina pujde na me.. a druha vec je riziko otehotneni.. jak otehotnneni predejit? asi kondom? a "udelat se" mimo jeji telo? co dal? a nedejboze kdyby nahodou se neco zvrtlo, tak jak poznat zda je tehotna? Ja vim ptam se jak debil ale poradte
Myslím, že byste si o tom měli oba dva něco přečíst, protože to vypadá, že jste absolutně nepřipravení...
Ale v rychlosti...
Kdybyste neskočili hned na plnohodnotný styk, ale předtím spolu provozovali petting, mohlo by se stát, že by Tvoje prsty natolik narušily panenskou blánu, že by se žádné krvácení nekonalo. Ono se nemusí konat i tak. Krvácení při prvním pohavním styku není pravidlem. Holčina může mít panenskou blánu dostatečně průchozí díky sportu, masturbaci, používání tampńů a asi milionu dalších věcí. I kdyby neměla, musíš ji dostatečně vzrušit a být opatrný a pozorný a bolet to díky tomu nemus, nebo jen malinko. Deflorace žádné následky nemá, takže buďte oba v klidu. Ale opakuji a zdůrazňuji... citlivý přístup, dostatečné vzrušení, dostatek lubrikace (v jejím věku by neměl být problém, ale můžete si pomoci lubrikantem... ale bacha na vhodný typ, aby nenarušil strukturu kondomu). Otěhotnění nejlépe předejdete vhodnou antikoncepcí. Pokud slečna z nějakého důvodu odmítá hormonální, tak si kupte kondom, pořádně prostudujte návod, případně si to několikrát zkus sám nanečisto. A když vyvrcholíš mimo její vaginu, bude to jen další plus k vyššímu procentu ochrany před těhotenstvím. Těhotenství obvykle pozná vynecháním menstruce, jistotu získá těhotenským testem.
Neptáš se jak debil, naopak docela obdivuji tvou odvahu se zeptat.
Takže při prvním pohlavním styku to může být pro ženu/dívku nepříjemné a bolestivé. Může dojít i k malému krvácení, způsobenému ne protržením, ale spíš rozšířením otvoru v tzv panenské bláně.
V každém případě je vhodné použít kondom. V katastrofickém scénáři (protržení kondomu) pak je třeba použít cca 1 týden po očekávané menstruaci těhotenský test. Ten ukáže s velkou pravděpodobností, zda je či není partnerka těhotná.
A když už jsme u toho: Pohlavní styk je dobré naplánovat na dobu, kdy partnerka s největší pravděpodobností není plodná, tzn nejlépe těsně před její menstruací nebo těsně po ní. Největší pravděpodobnost otěhotnění je cca uprostřed mezi menstruacemi, obvykle se uvádí cca 14. den po menstruaci.
Snad ti moje vysvětlení k něčemu bude.
Já ti poradím technicky.
1/ Nasazení kondomu si natrénuj zavčasu, sám a doma. Není to tak snadné, jak se ti možná zdá. Musí sedět úplně těsně po celé své délce a nesmí v něm být vzduch, ani v tom camprdlíku na konci. Vzduchová bublina může kondom poškodit, se všemi následky, kterých se obáváš.
2/ Možná budete potřebovat mazání. Pak použijte skutečný lubrikant a ne nějakou kosmetickou mastičku, či rovnou Indulonu. Nejde jen o vnitřní hygienu ženy, ale hlavně o to, že Tukové masti poškozují gumu.
3/ Holky mají tu svoji dírku trochu dál, než si myslíš. Můžeš si to nahmatat sám na sobě. Tvůj aparát ti drží celým svým základem na silné kosti a ta holčičí dírka je pochopitelně až za touto kostí. Jak jinak taky.
4/ Tuhle čtvrtou radu dej přečíst své milované. Byl jsem úplně nezkušený a měl jsem partnerku, která byla také úplně nezkušená. Ležela a čekala co bude. Napoprvé se mi to nepovedlo, docela obyčejně jsem se nemohl trefit. Pak jsem byl celý rozklepaný, že se to zase nezdaří, no a samozřejmě že se nezdařilo. Vyšel mi asi až tak osmý či devátý pokus. Takže co dělat v takovém případě? Holky, teď tomu vašemu klukovi musíte pomoci. Přitáhněte kolena nahoru, vezměte ho do ruky a zaveďte na správné místo.
Mnoho zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.