Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra na Valentýna

Od: tomaskaba odpovědí: 23 změna:
Jsem 25 let ženatý, je mi 49
Zakoukal jsem se do holky 27 let, servírka , znám ji 6 let a vykali jsme si.
Prožila si hodně traumaticky vztah- násilí atd.
Chtěl sem ji pomoct se vším - najít sebevědomí, pomoci finančně , nemela zubaře , gynekologa atd.
Po třech týdnech jsme byli na baru - 13.2.
Plánovali Valentýna , odešel jsem dřív než ona ale nemel klíče od jejího bytu. Čekal jsem pět hodin před dveřmi .
Přišla v sedm rano a rekla mi : jako ty vole já prcala s tvým synem?
Vím ze já jsem vinen, ale muže tohle udělat normální člověk?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radajz*
hodnocení

12x

Řeknu jen: "Dobře ti tak."

25 let zahodíš kvůli nějaké špíně, která nemá ani gynekologa nebo zubaře. A pak jsi ještě ochoten na ni čekat pět hodin, jak hlídací pes, zatímco ona ojíždí tvýho syna. K tomu všemu bys od ní ještě mohl chytit kapavku, aby ses vzpamatoval.

Sorry jako, ale od normálních lidí neočekávej pochopení.

hodnocení

3x

A u psychologa/psychiatra už jsi byl?

hodnocení

2x

Pobláznila vás šmudla, rychle jděte od toho. Znala jsem podobný případ a chlap skončil jako bezdomovesc.

lidus*
hodnocení

2x

Ještě vám nikdo neřekl, že manželka je manželka a milenka je ta co příjde jen na bezproblémové chvíle? 25 let manželství zahodíte pro nic. Kdybych vám napsala co si myslím, poruším všechna pravidla.

georgi
hodnocení

1x

Není co řešit, vy se k sobě prostě hodíte. A normální určitě není, když neměla ani zubaře, gynekologa, finance, no a ten její slovník...když už ani ten vás od ní neodrazoval... Přece jenom jste už padesátník.

hodnocení

1x

Pomohl jste jí najít sebevědomí a ona se Vám odvděčila po svém. Já už bych jí nevěřila. Podvedla jednou, podvede zas. A ještě se Vám pochlubila a takovým slovníkem...

vilik*
hodnocení

0x
Tohle vám možná nevezmou ani v Žena a život.
Navíc, je konec října, skoro začátek listopadu, a vy řešíte únor?
Já bych jí synovi rozmluvil, sice je to jeho vrstevnice, ale pro život asi ne moc vhodná.
A co na to říká vaše manželka?
tomaskaba
hodnocení

Dost těžko se to vysvětluje ...ženu jsem nakonec opustil a myslel si ze ze
strany nové partnerky to byl proste fuckout, jen to sdělení bylo krutý . A proč jsem čekal? Myslel jsem ze se s tím proste vyrovnam ale nezvládám to, naopak to je horší , obviňuji se ze jsem rozsekal dlouholetý vztah ...
Jen chci číst reakce, třeba mi pomůže o tom s někým komunikovat...
Jinak syn ji absolutně zavrhl za to co provedla, nevěděl ze je to moje milenka...

hodnocení

0x

"Přišla v sedm rano a rekla mi : jako ty vole já prcala s tvým synem?"

Vidím to jako otázku. Vy jste ji obvinil, že měla pohlavní styk s Vaším synem a ona se Vás udiveně, jazykem dnešní mládeže otázala, jak to myslíte. Jinak k tomu dalšímu se už vyjadřovat nebudu. Nějak se mi nechce.

hodnocení

0x

Normální mi to nepřijde. Ani její chování a ani to Vaše. A ani chování Vašeho syna. Proč zavrhl jí ( je svobodná, může si dělat co chce atd.) a ne Vás? To Vy jste podvedl manželku a nakonec od ní odešel kvůli takové...Ona provedla jen to, co Vy jste provedl své manželce!

doplněno 30.10.19 09:49:

Píšete, že s tou slečnou nyní žijete. Holt - jaký šel, takovou potkal! Ale je to váš život...

tomaskaba
hodnocení

Dobrý den, všem děkuji za reakce, v podstatě mate všichni pravdu
Tak jen upřesnění , nečekal jsem žádné pochopení ani rozhřešení , do nebe asi nepůjdu ...ženě jsem strašně ublížil, to si vycitam každý den , nicméně máme dospělé úspěšné děti a o ženu se stále starám po finanční stránce
Dále k tomu jak mi to sdělila , já se ji zeptal lasko kde si byla , přišla již zmíněna odpověď .
Za dverma jsem nečekal jako pes, ale usnul...
A pochopení za to ze jsem se ty holce snažil pomáhat a teď se ukazuje ze to asi smysl mělo , taky necekam.
Každý je strůjcem svého osudu a občas se ty cesty změní tak ze to člověk nemůže ani tušit .
Dekuju

Promiňte, ale na konci její věty je otazník. Tak se nedivte, že jsem to pochopila jako otázku.

danys*
hodnocení

0x
Cesty se mění podle toho jak to máš/nemáš nastavený v hlavě! :-D

kami*
hodnocení

0x
Nevím, mne odsuzování nějak nebaví.
Po 20 letech spousta vztahů funguje spíše jen jako kamarádství. To může lákat k tomu, aby člověk ještě zažil lásku a opravdový vztah. Jenže se docela stává, že chlap pak potká mladou ženu, která ho láskyplně obere o všechny peníze. Měl jste štěstí, odešla včas, poznal jste ji včas. A pokud někomu chcete pomoct, může se stát, že mu zahojíte křídla a on hned odlétne, protože je zdravý. Taky je možné, že se žena chová tak, že není jen oběť, ale může být mrcha, která ubližuje, až chlapovi tečou nervy. I když to, násilí neomlouvá. Ale přispěla k tomu i ona. A občas se i manželka rozhodne, že ten rozvod a nevěru odpustí. Protože se muž poučil a potrestal. Třeba rozvod ještě nepodepsala, nevím. Nevěru zná víc lidí, ale odchod nesmí být nikdy tak hrr.
Všechno záleží na tom, jak manželství vnímala Vaše žena. Uvidíte za čas.

No já mám pocit, že tazatel se ani ke své manželce vrátit nechce. Už ho to manželství přestalo bavit. Má sice, jak sám píše pocit viny, ale vrátit se do toho samého koloběhu nechce. Už ho to nebaví. Tady s tou holkou naletěl, ale podle mne bude hledat dál. Jak to dopadne, to už je na něm.

kami*
Pak nechápu pocity viny. Odsuzování někoho nechápu ještě víc. Silně věřím, že ten, kdo tazatele nejvíc odsoudil, by třeba takový vztah, jaký měl tazatel s bývalkou, nedal nijak. Z mého kámoše omylem vypadlo, že po 25 letech manželství má sex i třeba jen 1x za 2 roky, ale nikdy by nezahnul. Svou ženu má moc rád. Obdivuji ho a vím, že tohle výjimečné není a nezvládne to každý. Nevěřím, že by třeba tohle kritici zvládli. Když to nezkusili. Vždyť původní vztah neznáme.
Teď stejně tazatel doplněním údajů trochu postavil situaci jinak.

hodnocení

0x

Zase jeden ,,trotlík,,kterému spadl mozek do té ,,spodní hlavy,,pro takovou...spálí mosty a pak hodně tvrdě narazí,Dobře mu tak !

tomaskaba
hodnocení

Asi jsem zapomel napsat ze s tou slečnou teď ziju...
A jak to dopadne vi opravdu jen bůh , nicméně na peníze opravdu náročná není, to jsem měl ze ženou která cely život nemusela pracovat ...takže vuiton, porsche atd.

hodnocení

0x
No spalils mosty a natlouk si hubu slušná životní zkušenost
Co stim? hlavní je nefnukat nad rozlitým mlíkem
Je mladá musels s něčím takovým počítat
Co si s holčinou sednout pokecat zkusit jí ten exces odpustit udělat za tim tlustou čáru a žít spokojeně dál
Prostě pudová záležitost bud to s ní pude nebo nepude
radajz*

U téhle bych se nedivil, kdyby takovej pud měla každej týden. Nehledě na to, že tady nešlo o vyspání se s někým někde na večírku v opilosti. Ona věděla, že souloží se synem svého přítele. Na to neexistuje jediná "polehčujicí" okolnost.

No v životě se dějou i horší věci aspon to bylo v rodině *smich*

tomaskaba
hodnocení

0x
Dekuju všem za reakce
Tom

fakus*
hodnocení

0x

...ale může tohle udělat normální člověk? Normální člověk má manželku a na Valentýna (já ho neslavím, jen MDŽ) bych, když už, tak šel za manželkou a ne čekal jak idiot do rána na schodech. No jooo, kdyby blbost nadnášela... už nevím,kde jsem to slyšel *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Valentýn

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]