Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Po roce od ukončení smlouvy s UPC mi nějaký automat po telefonu sdělil,že jsem dlužník a musim to uhradit. Tak jsem napsal na Klientské centrum,kde mi řekli,že evidují nevrácený modem a že chtějí zaplatit pokutu 5 tis Kč. Modem jsem jim ale poslal poštou hned po přestěhování. Ale po roce již nemůžu najít lístek z pošty,takže nemám žádný důkaz. Zaráží mě,že na to přišli po roce. Pokuta 5000 Kč je po 7 dnech. Proč mi tedy někdo nedal vědět po tom týdnu? To bych ten lístek měl. Ani žádná upomínka mi během roku nepřišla. Nabízel jsem jim,že uhradím cenu modemu,ale oni pořád,že musím zaplatit 5000 Kč. Platit to ale rozhodně nehodlám. Mají právo rok se neozvat a poté po mě žádat doklad z pošty? A ještě,když už s nimi nemám rok žádnou platnou smlouvu? Jak mi dokáží oni,že ten modem po příchodu k nim někdo "nezašantročil". Přeci nejde rok čekat a pak bez jakékoliv upomínky člověka označit za dlužníka a posílat na něj exekutora. Na koho se můžu v této věci obrátit?
Přečtěte si především smlouvu s UPC. Pokud jste nějakou povinnost nesplnil, případně nejste schopen prokázat, že jste ji splnil, pak asi budete mít smůlu. Věřitel vás určitě není povinen urgovat a upomínat ve lhůtě 7 nebo 14 dnů, kdy jste se svým závazkem v prodlení - předpokládám, že i tady platí promlčecí lhůta 36 měsíců, takže věřitel má času dost. Začněte jednat s UPC osobně (s manažerem, který v této věci má právo rozhodnout) a snažte se domluvit na snížení sankce.
mám podobný problém. v našem případě jsme měnili smlouvu (a služby - probíhala reaktivace) a technik vyměnil modem za jiný a ten starý si odnesl. Teď po mě chtějí ten starý modem, nebo 5.000,-. V každém případě, u nás v bytě po jeho odchodu žádné staré zařízení nezůstalo a ted je to opravdu "tvrzení proti tvrzení". Navíc, já jako bežný uživatel jsem opravdu moc nevěnovala pozornost tomu, co tam technik "dělá".
Koresponduji si s UPC již týden a žádám o osobní schůzku. Dopisy, které od nich dostávám též hrozí exekucí atd., přičemž nejsou ani podepsány, nechodí doporučeně a osoby (manažeři) tam uvedení jakoby neexistovali. Každopádně, na infolince mi nejsou schopni sdělit na ně kontakt.! připadá mi, že ty dopisy o nevráceném zařízení rozesílají hromadně a prostě zkouší, kdo jim to zaplatí. já mám samozřejmě chuť bojovat, i kdybych měla požádat o pomoc spolek pro ochranu spotřebitelů.
BTW, domnívám se, že exekutor nemůže přijít do bytu jen tak. kde je důkaz, že to staré zařízení neodnesl ten technik? navíc jsme nedostali, jak jsem uvedla, ani jednu urgenci doporučeně. Jediné, co mi dal technik k podpisu je zakázkový list, kde je uvedeno, že si od UPC pronajímáme telefonní přístroj.
MB
Než přijde exekutor, tak to trvá minimálně rok... a je to trošku složitější než že se bude kvůli jednomu modemu vydávat do bytu. To spíše k vám přijde nějaký vymahač, který si bude hrát na exekutora a dělat bububu.
Věřitel nemá ze zákona povinnost zasílat urgence... max. soudy či orgány státní správy platební rozkazy atd...
jednou jak byli ty podvody s telecomem to e na vás daly ten kontakt a vy jste pak platili že jste byli připojený na nějaký to mezinárodní číslo tak také přišel dopis aby jsme zaplatili 26 000 vlastně za nic. Dopis přišel ale mi nezaplatili a od té doby se nic nedělo takže je tu možnost toho že se vás snaží jen tahat za nos a dostat z vás peníze. Ale je tu možnost že také ne.
Dobrý den,
mám podobný problém. Prosím, žašlete mi na můj mail pet.hen@seznam.cz svůj kontakt - ráda bych proti tomuto hnusu bojovala a pokud nás bude více, máme větší šance.
Děkuji,
Petra H.
Dobry den
Pred casem jsem se stehoval a ukoncoval jsem sluzby s UPC, tedy internet.. Z teto skutecnosti vyplyvalo vraceni modemu na prislusnou adresu. Vse bylo po dohode odsouhlaseno, podepsana vypoved, mel jsem termin nekolik dnu. Nicmene jsem zalajdacil a zapomnel jsem modem vratit, ovsem to uz uplynula doba vic nez pul roku, temer rok. Take mi prislo upozorneni, ze po me chteji uhradit cenu modemu a dalsi penalko, tedy castku 5 tisic..
Musim ale uznat, ze se spolecnost zachovala slusne a dluh my odpustila, vse jsem lidsky vysvetlil, modem poslal a prilozil dekovny dopis. Ve vseobecnych podminkach je vse radne zakotvene, cili jsem mohl byt rad, ze mi sli na ruku..
Timto bych rad vyjadril, ze me zkusenosti s jupisickem jsou vyborne, vim, ze vychazeji vstric i u plateb po splatnosti faktur, proste da se s nimi domluvit, ale vse je "jen o lidech", ted to bude vypadat, ze jsem zamestnacem UPC, ale to opravdu nejsem
pa Camelot
Bohužel mi nezbylo nic jiného než zaplatit 5 tisic.Volal jsem tam a prosil je ale nic nepomohlo.Je to zlodějina největší
Dobry den, tak ja jsem byl v situaci, kdy mou hlouposti a lajdackosti jsem nevratil v termin modem. Nezbyvalo, nez sypat popel na hlavu, psal jsem dopisy a emaily na vsechny strany a dopadlo to dobre. Modem jsem vratil, zaslal dobirkou a prisel mi dopis, ze mi pokuta nebude uctovana. To bylo moc krasne, jsem poucen a mohu dekovat, ze "tam" byl nekdo s pochopenim.. Camelot
Dobry den,mam stejny problem..měl jsem vratit modem ,tak jsem volal technikovi ,kdy mi to vyhovuje ,vzal si na mě čislo ale nikdo nepřišel...po pul roce mi přišel dopis zaplatit 10tisic.Okamžitě jsem psal na UPC řekl ,jak se věci maji,,,odpověd od UPC...omluva při špatne komunikaci z jejich strany ,že se chyba stala na jejich straně.Ted mi přišel dopis od soudu o uhradu 10tisic .Psal jsem na soud ,že nic platit nebudu ,že mam uloženy email od UPC ,že chyba je z jejich strany ..ale soud to nezajima a UPC nema tu slušnost to řešit!nevěřte společnosti UPC,nejhoši společnost co muže byt.
Zdravim...měla jsem od UPC digitalni televizi i internet na rok,což mi končilo 17.6.2010..psala jsem tedy už 4.6.2010 o ukončeni i z duvodu stěhovani...nevěřili by jste ,jake dělaji problemy a zmatky operatoři. V březnu 2010 mi bylo nabidnuto internet za 321kč ,bylo to telefonicky..že smlouva na rok neni ,že to mužu kdykoliv zrušit ...což jsem take souhasila..jenže UPC tvrdi opak ,žadnou smlouvu na rok nemaji odeme podepsanou.Kdyz volal operator ,řekl ,že se nemam nechat odbit ,že to zkoušeji a spravně kdyz jsem nic nepodepsala ,tak bych ani neměla platit 321kč...že si tohleto UPC nemuže dovolit...Dalši operatorka ,mi začla vyhrožovat exekuci,chovani řeznickeho psa...emaili mam snad asi 20 od UPC a každy něco jineho napiše .Ted jsem si psala na UPC ,že chci přimo email na ředitele nebo kontakt UPC...což mi nedaji ..asi vi proč...Nedejte se od UPC,zkoušeji to .je to nejhorši společnost co existuje a lituji toho ,že jsem knim měla duvěru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.