Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlčochovi ze Šumavy - stále spolu

Od: niii odpovědí: 3 změna:

Koukala jsem na dokument o rodině Mlčochových ze Šumavy - Stále spolu. To vážně jim tam nevlítla sociálka a nechali děcka žít v těchto podmínkách? A znáte někdo podobnou švihlou rodinku? Nejde mi do hlavy, že se o nich točí, celý národ vidí v čem žijí a děti jim neseberou! Jindy na odebrání dětí stačí málo. Neříkám, že by děti měly žít v nadbytku,vychovávat , ale to je fakt děs!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

1x

No? Závidíte, že jsou s rodiči a ne v děcáku, kde je celý dětství kádruje sociální pracovnice a nenaučí je tvrdej život?

hodnocení

0x

1. Všechno mohla být show...

2. Není to tak snadné odebrat dítě.

hodnocení

0x
No pokud jde o to,ze jim nesebrali deti- tak jim je asi fakt mnohem lepe tam nez v decaku. Sebrat dítě musi byt vetsinou za co. Cely dokument jsem nevidela,takze nemohu soudit zda jsou na tom tak zle.ale penez maji dost, hladem zrejme netrpi.takze proc?
A jinak - ano znam podobne švihlou rodinku.a teda nestačím se divit obcas v cem jejich 4 deti vyrůstají,co vse mohou a nemohou..Ale kdyz se to vezme kolem a kolem,tak jim neni za co sbírat děti . Do skoly také nechodi. Máma alternativni,v hlavě výmaz,makat nebude nikdy a vse,co je nové,je škodlivé. A jeste jednu rodinu znam,ale ta je jiná jinam způsobem- elektronika a novoty jsou bezva, vše musejí mit nejmodernější, ale makat nebudou nikdy.takze me uplne irituje,kdyz se mi tlemila do ksichtu,ze musim do práce, nebo ze je nemám cas nekam odvézt atp. No jasne- musim vydělávat na ně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]