Zdravím, už celkem delší dobu řeším svojí váhu,jelikož na svůj věk a výšku bych chtěl mít víc a cítit se líp. Měřím 186cm,vážím 66kg a je mi 20let.Můj problém je časté chození na velkou (každý den 3-5) a hlavně skoro po každém jídle mě to nutí. Přestal jsem kvůli tomu hrát před rokem fotbal, myslel sem si, ze je to také příčina ze to všechno vyběhám,ale vůbec nic stejně nepřiberu. Podle internetové aplikace kde jsem si zadal svoje hodnoty a cíl kolik bych chtěl mít, jsem dělal přes denní limit kalorií a stejně prostě nepřiberu. Přemýšlel sem,jestli nemůžu mít tedy na nějakou potravinu alergii,jelikož se mi neustále tvoří i akné na obličeji. Za případné rady, nebo co s tím dělat budu moc rád. Děkuji
už jsem to sem myslím napsal. Bylo mi dvacet, mohl jsem jíst co jsem chtěl, pít co jsem chtěl a cpat se čím jsem chtěl a nepřibíral jsem. Lezly ze mě všechny kosti a měl jsem kvůli tomu mindrák. Dnes můžu na tu nádheru tak leda vzpomínat.
Odtud moje rada : Užívejte si, protože kila přicházejí jako plíživá kontrarevoluce. Tu čtvrtkilo, tu půlkilo, pomalu a nezastavitelně. Za dvacet let budete mít přes metrák a těch kil navíc se prostě nezbavíte a nezbavíte a nezbavíte.
Předpokládám totiž, že ve svých 20 ůetech o existenci lékařů víte a když máte takovéto problémy, že jste je již musel navštívit.
Nemoci trávicího traktu léčí gastroenterolog, a u Vás by to chtělo komplexní vyšetření.
První co mě napadlo, když chodíte několikrát denně na WC /nemáte spíše průjem?/, že by to mohla být crohnova choroba. Ale jsou samozřejmě i jiné nemoci s podobnými projevy /kolitida/. cs.wikipedia.org/...
Také by mohlo jít o něco endokrinologického, třeba štítnou žlázu, též alergii na potraviny, samozřejmě i o gastro problém. Určitě navštivte lékaře, ten nabere základní rozbor krve a pak lze se od toho odrazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.