Nejste přihlášen/a.
Dobrý den-prochlazení v gynekologické oblasti?jak se projevuje?,díky J
Permanentně se Vám chce na záchod, kde poté trpíte - buď to nejde, nebo málo, a ještě to bolí a pálí jako čert. Bolest v podbřišku, jak už bylo řečeno, také obvykle studené nohy, můžete mít trochu teplotu. Někdy sedá bolest i na vaječníky, resp. do těchto oblastí, a pobolívají ledviny. Pokud je to hodně intenzivní, chce to lékaře a ATB, pokud jste jen "nesvá", tak vyležet, hlavně nohy v teple (fakt) a urologický čaj. V lékárně se také dá sehnat Rowatinex bez receptu - mně moc nepomohl, ale údajně obvylke zabírá. Brusinky a hodně tekutiny - ne čaj a ne kávu (jsou močopudné, ale neproplachují tak dobře jako minerálka, například - je potřeba vyplavit škodliviny z měchýře). Držím pěsti, není to nic příjemného.
Já pila urologické čaje co se běžně prodávají v obchodech - zabrali ale ještě pak jsem měla nějakou dobu pořád nucení na močení, hlavně večer - takže jsem nemohla usnout a furt jsem lítala na Wc (nevím jestli to nebyla spíš psychika). A opravdu hodně pít - já pila hlavně ty čaje a myslím ýe na močové cesty je i najaká minerálka.
Řekl bych,že urologické záněty jsou stejné u mužů i žen.Pokud vznikly prochlazením,odstraní se stejně jako průduškové,v teple a klid doma.U žen je příčinou móda.Která by si na sebe v zimě vzala klasické "bombarďáky"?Pak,až se choroba stane chronickou,teprve nastane hledání,jaké čaje a medikamenty získat od všemocných léčitelů.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.