Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se projevuje prochlazení močových cest?

Od: fa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den-prochlazení v gynekologické oblasti?jak se projevuje?,díky J

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

2x

bolestí v podbřišku a pálením při močení.Můžete trpět i výtokem.

zuzee*

U mě se to projevovalo bolestí v podbřišku, nucením na močení - při močení mě bolel podbřišek ještě silněji, ke konci močení řezání a pálení.

pu®
hodnocení

2x

Permanentně se Vám chce na záchod, kde poté trpíte - buď to nejde, nebo málo, a ještě to bolí a pálí jako čert. Bolest v podbřišku, jak už bylo řečeno, také obvykle studené nohy, můžete mít trochu teplotu. Někdy sedá bolest i na vaječníky, resp. do těchto oblastí, a pobolívají ledviny. Pokud je to hodně intenzivní, chce to lékaře a ATB, pokud jste jen "nesvá", tak vyležet, hlavně nohy v teple (fakt) a urologický čaj. V lékárně se také dá sehnat Rowatinex bez receptu - mně moc nepomohl, ale údajně obvylke zabírá. Brusinky a hodně tekutiny - ne čaj a ne kávu (jsou močopudné, ale neproplachují tak dobře jako minerálka, například - je potřeba vyplavit škodliviny z měchýře). Držím pěsti, není to nic příjemného.

zuzee*

Já pila urologické čaje co se běžně prodávají v obchodech - zabrali ale ještě pak jsem měla nějakou dobu pořád nucení na močení, hlavně večer - takže jsem nemohla usnout a furt jsem lítala na Wc (nevím jestli to nebyla spíš psychika):). A opravdu hodně pít - já pila hlavně ty čaje a myslím ýe na močové cesty je i najaká minerálka.

jabraka*
hodnocení

2x

Řekl bych,že urologické záněty jsou stejné u mužů i žen.Pokud vznikly prochlazením,odstraní se stejně jako průduškové,v teple a klid doma.U žen je příčinou móda.Která by si na sebe v zimě vzala klasické "bombarďáky"?Pak,až se choroba stane chronickou,teprve nastane hledání,jaké čaje a medikamenty získat od všemocných léčitelů.

JABRAKA

fany08*
hodnocení

0x

Myslím, že vše tu bylo řečeno a až ti bude nejhůř, budeš mít pocit, že máš každou chvíli porodit. Pokud máš jen počáteční příznaky, tj. pálení, doporučuji pít vodu po litrech.

hodnocení

0x

Kupte si aktuální číslo Blesk zdraví, tam je o tom článek...přeji brzké uzdravení.*kafe*

malvinka*
hodnocení

0x

2 lžíce medu a lžičku skořice rozíchejte ve sklenici vlažné vody a popíjejte, obtíže by měly začít ustupovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]